in

Zack Snyder’ın Uzay Operası Filmi “Rebel Moon”dan İlk Görsel Paylaşıldı

Rebel Moon filminden ilk görsel yayınlandı. Zack Snyder’ın ilk etapta Star Wars yapımı olarak tasarlanan ancak sonradan yön değiştiren yeni işinde çekimler başladı.

rebel moon zack snyder ilk bakis
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon filmi için ilk görsel paylaşıldı. Çekimleri başlayan yeni Zack Snyder filmi, bir Star Wars projesi olarak temellendirilmiş fakat sonrasında farklı bir yoldan gelişmişti.

İlhamını Star Wars ve Akira Kurosawa yapımlarından alan yeni Zack Snyder filminde çekimler başladı. Set görselleri ile birlikte başrol Djimon Hounsou’lu ilk bakış görseli de ortaya çıktı.

Yönetmen Zack Snyder, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderide setin ilk gününü duyurdu.

- Reklam -

Netflix platformunda yayınlanacak bilimkurgu ve fantazi türlerindeki Rebel Moon, daha spesifik olarak “uzay operası” olarak anlıyor.

Paylaşılan fotoğraflarda bir yıldız gemisinin hem içerisinden hem de dışarısından kamera arkası görüntüler yer alıyor. Ayrıca General Titus karakterini canlandıran Djimon Hounsou’ya ilk bakış da var.

rebel moon zack snyder ilk bakış yeni

Rebel Moon Filmi, Lucasfilm’in Satışından Önce Bir Star Wars Yapımı Olarak Tasarlanmıştı

Rebel Moon filmi, Disney’in 2012 yılında Lucasfilm’i satın almasından önce Snyder’ın şirkete sunduğu bir Star Wars çalışması olarak doğmuştu. Return of the Jedi filminin Spin-off’u olarak tasarlanan yapımda yeni Jedi savaşçılarının tehlikeli bir maceraya atılması konu alınacaktı. Snyder daha sonra bu yapımı orijinal bir filme dönüştürdüğünü açıkladı.

rebel moon zack snyder film

Yeniden tasarlanan yapımda galaksinin ucundaki barışçıl bir koloninin sakinleri, Balisarius adlı bir tiranın ordularına karşı mücadele edecek. Yaklaşan tehditle mücadele etmek isteyen koloni, komşu gezegenlerden savaşçılar toplamak için genç bir kadını görevlendirecek.

Zack Snyder bu uzay operası hakkında yaptığı açıklamada “yapılabilecek en büyük ölçekte romantik bir bilimkurgu filmi” yaratmak istediğini kaydetmişti.

- Reklam -

Rebel Moon’un senaryosunu Army of the Dead yazarları Shay Hatten ve Kurt Johnstad, Snyder ile birlikte kaleme aldı.

rebel moon zack snyder ilk bakış yeni film

Filmin oyuncu kadrosundaki Sofia Boutella’nın Kora adlı bir karakteri canlandıracağı biliniyor. General Titus’u oynayacak Djimon Hounsou ile beraber yapımda yer alacak diğer oyunculardan bazıları şu şekilde: Ray Fisher, Ingvar Sigurdsson, Charlie Hunnam, Doona Bae, Rupert Friend ve Stuart Martin.

Zack Snyder, Rebel Moon’a ek olarak Army of the Dead evrenini genişletmeyi sürdürecek. Animasyon formatında olacak öncül film Army of the Dead: Lost Vegas ve ilk yapımın devamı niteliğindeki Army of the Dead 2: Planet of the Dead’in çalışmaları sürüyor.

rebel moon konsept

Siz Rebel Moon filmine ilk bakışı nasıl değerlendirdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: IGN

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

netflix abone sayısı düşüş

Netflix Yıllar Sonra İlk Defa Abone Kaybetti: İlk Çeyrek Raporlarından Sonra Hisseler Çakıldı

mardin yer altı şehri Matiate

Mardin’de Tesadüfen Keşfedilen Mağara, Devasa Bir Yer Altı Şehrinin Kapılarını Açtı