in

Red Notice Netflix Tarihinin En Büyük Açılış Filmi Oldu

Red Notice, Netflix’in en büyük açılış günü filmi oldu. Dijital yayın devinin en pahalı filmi beklentileri boşa çıkarmadı.

Red Notice Netflix En İyi Açılış Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Red Notice, Netflix için şimdiden büyük bir başarı olduğunu kanıtladı. Dijital yayın devinin en pahalı yapımı, platformun en iyi açılış günü filmi unvanını kazandı.

Rawson Marshall Thurber tarafından yönetilen Red Notice, önceki hafta belirli sinemalarda gösterime girdikten sonra bu hafta sonu Netflix’te çıkışını yaptı. Filmin başrollerinde Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot bulunuyor. Her üçü de dünya çapında ünlü olan isimler, Netflix’in bugüne kadarki en pahalı filmi oldu.

Çekimleri Koronavirüs öncesi başlayan yapım, pandemi yayıldıktan sonra birkaç aylık ara vermiş ve ardından salgın önlemleri çerçevesinde prodüksiyonuna devam etmişti. Film, büyük bir sanat hırsızını yakalamak için kurnaz sanat hırsızı Nolan Booth (Reynolds) ile ekip olmak zorunda kalan FBI profil uzmanı John Hartley’in (Johnson) maceralarını anlatıyor.

- Reklam -

Geçen hafta belirli sinemalara gelen yapım, eleştirmenlerden olumsuz yorumlar aldı. Ancak buna rağmen hayranlar tarafından beğenildi ve Rotten Tomatoes’da %92’lik bir izleyici puanına erişti. İlk duyurulduğundan bu yana Netflix’in şimdiye kadar yaptığı en büyük yapımlarından biri olarak lanse edilen film, hayranları da ister istemez heyecanlandırdı. Bu da izleyicilerin ve sinema eleştirmenlerinin filme dair yüksek beklentiler oluşturmasına sebep oldu. Sınırlı sinema gösterimi her ne kadar Red Notice için bir anlam ifade edecek getiri sunamasa da, film Netflix’in yüzünü güldürmeyi başardı.

Red Notice 2 Şimdiden Onaylanmış Olabilir

Red Notice Netflix En İyi Açılış Filmi

Flmin başrollerinde yer alan Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne Johson, Red Notice’in Netflix tarihindeki herhangi bir film için en büyük açılış günü filmi olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurudular.

- Reklam -

Reynolds, yaptığı paylaşımda ekibe teşekkür etti ve her zamanki esprili diliyle farklı bir versiyonunu heyecanla beklediğini dile getirdi. Johson bir video paylaşım yaptı ve hem izleyici puanı hem de bu şaşırtıcı izlenme rekoru için hayranlarına defalarca teşekkür etti. Gadot ise en iyi açılış filmi olduğunu vurgulayan görseli paylaşarak “Ne diyebilirim ki, sizler en iyisisiniz ve bu filmleri yapmamızın sebebisiniz. Çok minnettar ve heyecanlıyım! Netflix ve tüm Red Notice ekibine tebrikler!” dedi.

Henüz resmi bir onay gelmemiş olsa bile, daha ilk günden yakaladığı başarıya bakarak Red Notice 2 filminin geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Filmin senaristliğini de yapan yönetmen Rawson Marshall Thurber’ın çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Red Notice’i izlediniz mi? Sizce bu kadar ilgiyi hak edecek tarzda bir yapım mıydı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ridley Scott süper kahraman filmleri

Ridley Scott’tan Tartışılacak Çıkış: “Süper Kahraman Filmleri Sıkıcı ve…”

Yıldızlar Saçıldığında - Victoria Jamieson, Omar Mohamed

Yıldızlar Saçıldığında: Mülteci Kampında Büyüyen İki Kardeşin Umut Dolu Hikâyesi