in

Red Sonja Filmi Senaristini Buldu: Kızıl Sonya Geri Dönüyor

Red Sonja filmi yeniden çevriliyor. Yapımın senaryosunu Netflix’in Tomb Raider animasyon serisinin yazarı Tasha Huo kaleme alacak.

Red Sonja Film Yeni
- Reklam -
- Reklam -

Yeniden yapımların çağında hayranları heyecanlandıracak haberler birbiri ardına gelmeye devam ediyor. Uzun zamandır beklenen film olan Red Sonja filminin yeniden çevriminde yazar koltuğuna oturacak isim belli oldu. Netflix için hazırlanan Tomb Raider animasyon serisinin yazarı Tasha Huo’nun, Millennium tarafından yeniden başlatılması planlanan fantastik seri Red Sonja filminin senaristi olacağı açıklandı.

Yazarı yine Netflix için yapılmaya devam eden The Witcher: Blood Origin serisinden de tanıyoruz. Ayrıca filmin yönetmeni de Joey Soloway olarak açıklanmış durumda.

Okurun karşısına ilk olarak 1970’li yıllarda Marvel çizgi romanı Conan’da çıkan Red Sonja, sonrasında Conan’dan ayrılarak kendi maceralarına kavuşmuştu. Çizgi romanlar daha sonra film ve dizi olarak da karşımıza çıkmıştı.

- Reklam -

Daha önce Dynamite Entertainment tarafından seyirciyle buluşturulmuş olan Red Sonja’nın yeniden yapımı uzun zamandır geliştirme aşamasındaydı. Filmin yeniden çekileceği 2019’da açıklanmıştı. Hayranların bileceği üzere seri büyüyü temel alan bir çizgi roman serisinden uyarlama.

Red Sonja Macerası Yeniden Başlıyor

Yönetmen Joey Soloway, filmle alakalı heyecanını dile getirerek şunları ifade etti:

“Red Sonja’yı hep sevmişimdir ve bu hikayeye katkı sunup sinematik yolculuğu başlatacak olmaktan onur duyuyorum. Red Sonja’nın güçlerini ve hem doğayla hem de gezegenimizle olan bağlantısını göstermek için daha iyi bir zaman olamazdı. O epik tarafları olan antik bir kahraman. Bunu ekrana taşıyacak olmak hayalimin gerçekleşmesi demek. Tasha’yla birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

Red Sonja Film Yeni

- Reklam -

Millennium eş başkanı Jonathan Younger da Red Sonja’yı seyirciyle buluşturmak için heyecanlı olduğunu belirtti ve dünyanın bu filme bu dönemde ihtiyacı olduğunu söyledi. Filmin yapımcıları arasında Mark Canton, Courtney Solomon, Campbell Grobman Films’ten Christa Campbell ve Lati Grobman, Topple’dan Andrea Sperling de yer alıyor. Millennium’dan projede yer alacak olan yapımcılarsa Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein, Yunger, Les Weldon, Joe Gatta ve Tanner Mobley. Ayrıca Millennium’dan Avi Lerner, Boaz Davidson ve Trevor Short, Dorothy Canton ve Luke Lieberman’la birlikte projenin uygulayıcı yapımcılığını üstlenecek.

Red Sonja filminin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu henüz açıklanmış değil.

Feminist bakış açısıyla da ilgi çeken hikaye için uzun zamandır çalışılıyordu. Birçok yapım şirketinin işbirliğiyle hazırlanacak olması da projeye büyük önem verildiğinin göstergelerinden biri. Siz Red Sonja’nın yeniden yapımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Sosyal adalet zamanında bu zırh/kostüm nasıl olacak.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel ve epik bir geri dönüş olursa ardından neden düzgün bir Conan filmi de gelmesin ki. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tarihin En Eski Evcil Hayvan Mezarlığı

Tarihin En Eski Evcil Hayvan Mezarlığı Mısır’da Keşfedildi

Ecel Çiçekleri - Elçin Poyrazlar

Ecel Çiçekleri: Elçin Poyrazlar’dan Bir İntikam Hikâyesi