in ,

Reminiscence Fragmanı: Hugh Jackman’lı Zihin Gezgini Yolda

Reminiscence fragmanı yayınlandı. Başrolünde Hugh Jackman’ın yer aldığı bilimkurgu gerilim filmi Zihin Gezgini, Westworld’ün yaratıcılarından Lisa Joy’un imzasını taşıyor.

Reminiscence fragmanı zihin gezgini
- Reklam -

Reminiscence fragmanı yayınlandı. Westworld’ün yaratıcılarından Lisa Joy’un bilimkurgu gerilim filmi Zihin Gezgini, Hugh Jackman’ı kendi anıları arasında, geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

Hugh Jackman, son olarak 2019 yılında çıkan Bad Education filmiyle karışımıza çıkmıştı. Türkçeye Zihin Gezgini olarak çevrilen yeni filminde ise özel dedektif Nick Bannister adlı karaktere hayat verecek.

Nick Bannister’ın çok özel bir mesleği vardır. Kendisi, müşterilerinin karanlık ve çekici kayıp hatırlarında gezinir ve onlara rahatlama fırsatı sunar. Miami’nin batık kıyılarında yaşarken yeni müşterisi Mae ile hayatı sonsuza kadar değişir. Basit bir kayıp ve bulma meselesi tehlikeli bir saplantıya dönüşür ve tutkulu bir aşk ilişkisine yol açar. Banister, Mae’nin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği bulmaya çalışırken vahşi bir komployu açığa çıkarır. Artık şu sorunun yanıtını bulmak zorundadır: Sevdiklerinize ulaşmak için ne kadar ileri gidersiniz?

- Reklam -

Reminiscence’ın ilk olarak bu yılın nisan ayında sinemalara gelmesi planlanıyordu. Ancak Koronavirüs pandemisinin devam etmesi ve gerekli koşulların oluşmaması sebebiyle Warner Bros., bilimkurgu gerilim filmini yaz sonuna erteledi. Film, diğer türm Warner Bros. yapımlarında olduğu gibi çıktığı aynı gün HBO Max’te de yayınlanacak.

Nihayet filme ait uzun fragman da Warner Bros. tarafından paylaşıldı. Daha önce yayınlanan kısa tanıtım fragmanına göre çok daha uzun ve konu hakkında ayrıntı içeren yeni görüntüler, batık Miami’den Jackman’ın oynadığı karakterin müşterileri üzerinde kullandığı teknolojiye kadar, birçok şeyi tanıtıyor. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Reminiscence Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Noir tarzı gizemi ve büyüleyici bilim kurgu konseptiyle Reminiscence, şimdiden ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Uyarlamalar dışında orijinal bilimkurgu filmleri son zamanlarda pek çıkmıyor. Bu da filme bir avantaj sağlayabilir.

- Reklam -

Lisa Joy’un yönettiği Reminiscence’da Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson ile birlikte, Thandiwe Newton, Cliff Curtis ve Daniel Wu rol alıyor. Film, 20 Ağustos 2021 tarihinde sinemalarda ve HBO Max kütüphanesinde olacak.

Reminiscence için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Hugh Jackman’ın yeni filmi konusunda yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlere aktarabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Geleceği Elinden Alınan Adam: Oğuz Atay - Sefa Kaplan

Sefa Kaplan’dan Sıra Dışı Bir Oğuz Atay Biyografisi: Geleceği Elinden Alınan Adam

American Horror Stories yayın tarihi

American Horror Stories’in Yayın Tarihi Açıklandı