in ,

Nicolas Cage’in Dracula’sına Daha Detaylı Bakış Atan Yeni “Renfield” Fragmanı Yayında

Renfield filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Nicolas Cage’in Dracula’yı canlandırdığı film, ünlü vampirin yardımcısına odaklanıyor.

Renfield Filminden Yeni Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Renfield filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Universal Pictures, Nicolas Cage’in Dracula rolündeki hâline şimdiye kadarki en detaylı bakışı sunuyor.

Kont Dracula, onlarca yıl boyunca birçok farklı oyuncu tarafından çok farklı şekilde canlandırıldı. İkonik hâle gelen karakter, kiminle etkileşim kurduğuna ve en son ne zaman beslendiğine bağlı olarak önemli ölçüde değişir. Bazen uzaylı ve anlaşılmaz bir figür olurken, diğer zamanlarda karşı konulamaz bir baştan çıkarıcıdır ve Renfield gibi etrafındakileri manipüle ederek onlardan beslenir ya da onları kendi isteği doğrultusunda etkiler.

Bram Stoker’ın ikonik romanındaki karakterlerin yeniden yorumlanması olan film, klasik 1931 film uyarlamasını The Walking Dead ortak yaratıcısı Robert Kirkman’ın orijinal bir öyküsünü kullanarak yeniden birleştiriyor. Filmin ilk fragmanı bu yılın başında paylaşılmıştı. Bugün de Universal Pictures, vizyon tarihi yaklaşan filmin son fragmanını paylaştı.

- Reklam -

Yeni görüntüler şu ana kadarki diğer tüm fragmanlardan daha fazla Cage görüntüsüne yer vermenin yanı sıra, ayrıca şu ana kadar yalnızca imâ edilen çok önemli bir sahneyle başlıyor. Renfield’ın Dracula için çalışmaya başladığı ilk anı ve ardından gelen kan gölünü daha derinden incelemek gerekiyor.

Renfield Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Şeytan, küçük bir yardım almadan sonsuza dek yaşamaz.

Drakula’nın sadık hizmetkârı Nicholas Hoult’un (Mad Max: Fury Road, X-Men serisi) bu modern canavar masalında tarihin en narsist patronu Drakula’nın (Oscar® ödüllü Nicolas Cage) işkence görmüş yardımcısı olan Renfield rolünü canlandırıyor. Renfield, efendisinin avını temin etmeye ve ne kadar alçaltıcı olsa da her emrini yapmaya zorlanıyor. Ama şimdi yüzyıllar süren esaretten sonra Renfiled, Karanlıklar Prensi’nin gölgesinin dışında bir hayat olup olmadığını görmeye hazır. Ancak bu karşılıklı bağımlığa nasıl son vereceğini çözebilirse.”

- Reklam -

Cage’in farklı türlerdeki film yapma deneyimleri, onu Kont Dracula’nın hem baştan çıkarıcı hem de canavar tarafını mükemmel bir şekilde oynamaya çoktan hazırlamış gibi görünüyor.

Renfield Yeni Fragman Nicolas Cage

The Tomorrow War ve The Lego Batman Movie gibi filmlerle tanınan Chris McKay tarafından yönetilen film, 14 Nisan 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Renfield’ın yeni fragmanını nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Parodi komedi filmi sanırım. Umarım eğlencelidir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kopernik'ten Einstein'a: Uzay, Zaman ve Hareket - Hans Reichenbach | Haftanın Kitabı #262

Kopernik’ten Einstein’a: Uzay, Zaman ve Hareket – Hans Reichenbach | Haftanın Kitabı #262

Titans 4. Sezon Fragmanı: Final Kapıda

Finale Hazırlanan “Titans”ın Kalan Bölümleri için Son Fragman Yayınlandı