in

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filminden İlk Görseller

Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminden ilk görseller paylaşıldı. Yeni Ölümcül Deney uyarlamasının ilk bakış görüntülerinde Claire Redfield, Leon, Jill Valentine ve zombiler yer alıyor.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi ilk görseller
- Reklam -
- Reklam -

Resident Evil: Welcome to Raccoon City filmi için ilk görseller yayınlandı. Ölümcül Deney’in yeni beyaz perde uyarlamasının ilk bakış görüntülerinde Claire Redfield ve diğer karakterler ile Umbrella test deneği Lisa Trevor’ı gösteriyor.

Yönetmenliğini Johannes Roberts’ın üstlendiği ve yeniden çevrim olarak karşımıza çıkacak olan Resident Evil, Milla Jovovich ve Paul W.S. Anderson’ın başrollerini paylaştığı altı filmlik seriden sonra yepyeni bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İlk iki oyunun hikâyesini uyarlayacak olan yeni macera, tıpkı oyunlarda olduğu gibi 1998 yılında geçecek.

Özellikle Skins dizisi ile adını duyuran Kaya Scodelario, filmde Claire Redfield karakterine hayat verecek ve başrolde yer alacak. Amazon Prime’ın Upload dizisinde gördüğümüz Robbie Amell da gizemli Spencer malikanesini araştırmak için gönderilen STARS üyesi Chris karakterini (aynı zamanda Claire’nin abisi) canlandıracak. Filmdeki senaryo da muhtemelen Chris ve ekibi kaybolduktan sonra Claire’nin kardeşinin peşine düşmesi ve hayal edebileceğinden çok daha korkunç dehşetlerle karşılaşmasını konu edinecek.

- Reklam -

Geçen mart ayı itibarıyla adının Welcome to Raccoon City olduğu açıklanan yapımda, Hannah John-Kamen, Chris’in ortağı Jill Valentine’ı canlandırırken, Avan Jogia, Claire’in erkek kardeşini aramasına yardım eden RPD üyesi Leon S. Kennedy’yi canlandıracak. Ayrıca Albert Wesker rolünde Tom Hopper ve Ada Wong rolünde Lily Gao yer alacak.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi 2021 Yılı İçerisinde Çıkabilir

Şu an için tam çıkış tarihi açıklanmamış olsa da bu yıl içerisinde beyaz perdeye geleceği belirtilen film ile Sony, merakla beklenen yapımın ilk karelerini sosyal medyada paylaştı.

Yeni Ölümcül Deney filmi

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi

- Reklam -

Scodelario ve Jogia, muhtemelen Spencer malikanesinin derinliklerinde Leon ve Claire olarak karşımıza çıkıyor. Başka bir karede Albert Wesker, Brad Vickers, Jill Valentine ve Chris Redfield’in perili malikanenin içinde kendi araştırmalarını yaptığı görülüyor. Son olarak yayınlanan üçüncü fotoğrafta ise, Umbrella deneyi Lisa Trevor’ın akıldan çıkmayan tasarımını gösteriyor.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City için paylaşılan yeni görüntüler, merakla beklenen filmden hayranlarını heyecanlandıracak ilk bakışı da sağlamış oldu. Jovovich filmleri son derece başarılı olup gişede toplamda 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Ancak yine de oyunların sadık hayranları, orijinal video oyunlarını bu kadar başarılı yapan hikâyeyi doğru bir şekilde uyarlamadığı gerçeğini pek de hoş karşılamadılar. Şimdi bu yeni film ile bunların hepsi değişmeye hazır.

Yeni Ölümcül Deney filminden sizlerin beklentileri neler? Eskilerine nazaran daha iyi bir iş çıkacak mı dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Expendables 4 Cehennem Melekleri 4 Sylvester Stallone

The Expendables 4 Oyuncuları Belli Oldu: 50 Cent ve Megan Fox Kadroda

hamlet fragmanı kaan müjdeci gain dizi

Fayton Krallığı’nı Konu Alan Yerli Hamlet Uyarlaması Diziden İlk Fragman