in ,

Resmileşti: Robert Pattinson Artık Batman

Yılan hikâyesine dönen Batman seçmeleri nihayet tamamlandı ve Warner Bros. beklenildiği üzere Robert Pattinson ile anlaşmaya vardı.

robert pattinson batman ust
- Reklam -
- Reklam -

DC Sinematik Evreni’nin yeni Batman‘i nihayet belli oldu. Bildiğiniz gibi, daha önce Warner Bros.’un bu rol için Robert Pattinson (Twilight, Lighthouse, High Life) ile görüştüğü söylenmişti. Dünse sinema devinin Pattinson’ın yanı sıra ünlü oyuncu Nicholas Hoult’u (X-Men: First Class, Tolkien) da seçmelere çağırdığı, hatta kostümlü denemeler yaptıkları ortaya çıkmıştı. Ama bu haberin üstünden 24 saat bile geçmeden (artık Hoult pelerinine basıp düştü mü nedir) Warner Bros. cephesinden resmi bir açıklama geldi ve Robert Pattinson’ın yeni Batman olacağı doğrulandı.

Deadline’da yer alan habere göre taraflar Matt Reeves‘in çekeceği yeni üçleme için her konuda anlaşmaya varmış durumda. Henüz imzalar atılmamış olsa da Pattinson’ın çok büyük bir oranda başrolü kaptığı söyleniyor. Haberde Warner Bros ve DC yetkililerinin ünlü oyuncu konusunda kararsız kaldığı ancak yönetmenin bilhassa onunla çalışmak istediğine değinilmiş. Sonuç olarak yönetmenin arzusuna saygı duyulmuş gibi görünüyor.

Robert Pattinson, Alacakaranlık (Twilight) serisiyle yıldızını “parlattıktan” sonra orada kalmayıp kendini daha sanatsal filmlere adamasıyla takdir toplamıştı. Kendisi en son Dark Knight üçlemesinin yönetmeni Christopher Nolan‘ın çektiği “Tenet” filminde de başrolü oynadı. Yine de tüm bunlar Yarasa Adam’ın hayranlarının kendisine karşı imza kampanyası başlatmasına engel olamamıştı.

- Reklam -

Matt Reeves‘in çekeceği Batman üçlemesinin Bruce Wayne’in gençliğini ve Batman’in ilk yıllarını konu alması bekleniyor. Filmde Catwoman ve Penguin’in de olacağı söylentiler arasında.

- Reklam -

Filmin çekimlerine 2020’de başlanması planlanıyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for deeepreader deeepreader dedi ki:

    Normalde izlemeden sert eleştiriler yapmaktan kaçınırım ama bu adam Batman’in sadece ergenliğini oynayabilirmiş gibi geliyor.
    Neyse ki #teammarvel😅

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Keaton Abimizden sonra yavaşça düşüşe geçen ve Dark Knight ve Ben Affleck ile tepeye tırmanan Batman algımızı yerle bir edecekler gibi görünüyor. :smiley: :smiley:

  3. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Robert Pattinson şu anki DC filmlerine ağır gelir. Ancak iyi film yaparlarsa bu rolün altından kalkacabilecek en doğru isimlerden olduğu da kesin.

  4. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Senaryo güzel yazılırsa belki kurtarabilir. Jared Leto’nun joker filminde Heath Ledger oynasa yine beğenilmezdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix ve Disney

Netflix ve Disney, Georgia Eyaletini Boykot Edebilir

Mısır Lahit Mezar

Gize’de 4500 Yıllık Bir Lahit Keşfedildi