in ,

Harry Potter Buluşması: Return to Hogwarts Bölümünden Yeni Fragman Paylaşıldı

Return to Hogwarts fragmanı yayınlandı. Harry Potter oyuncularını serinin 20. yılında bir araya getiren özel bölüm için yeni tanıtım paylaşıldı.

Return to Hogwarts Fragmanı - Yeni Harry Potter Bölümü
- Reklam -
- Reklam -

Return to Hogwarts fragmanı paylaşıldı. Harry Potter film serisinin oyuncuları, Felsefe Taşı’nın 20. yılı için tekrar bir araya geliyor. HBO Max’te yayınlanacak özel bölüm için yeni ve uzun soluklu bir tanıtım görücüye çıktı.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson üçlüsünün başı çekeceği özel bölümün tam adı Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts olarak geçiyor. Yeni yılın ilk gününde izleyicilerin karşısına çıkarak Potter hayranlarına özel bir yıl başı deneyimi yaşatmaya hazırlanan Büyücülük Dünyası, bu özel bölüm için yeni bir fragman daha paylaştı.

Geçen kasım ayında ekibin bir araya geleceği söylentileri doğrulanmıştı. Bu ayın başında ise özel bölüm için ilk tanıtım videosu görücüye çıktı.

- Reklam -

Şimdi de uzun soluklu bir fragman ile yapıma dair daha fazla bilgi edinme fırsatına erişiyoruz.

Return to Hogwarts Fragmanı | İZLE – Harry Potter Özel Bölümü Geliyor

YouTube video

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson üçlüsünün yanı sıra Return to Hogwarts’ın izleyicinin karşısına çıkartacağı aktör ve aktrisler şu şekilde:

Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Mark Williams, Matthew Lewis, Ian Hart ve Evanna Lynch.

Yayınlanan isimlere baktığımızda Robert Pattinson, Maggie Smith gibi isimleri göremiyoruz. Ayrıca seri sona erdikten sonra yaşamını yitiren Alan Rickman gibi kıymetli oyuncular da bu özel bölümde yer alamayan oyuncular arasında.

İlk iki Harry Potter filminde yönetmenlik yapmış Chris Columbus da programın konuklarından birisi olarak etkinlikteki yerini alacak.

- Reklam -

return to hogwarts ilk görsel harry potter özel bölüm

Serinin yaratıcısı J.K. Rowling ise Felsefe Taşı’nın 20. yılı kutlaması için hazırlanan özel bölümde bulunmayacak. İngiliz yazar, bazı sosyal medya paylaşımları nedeniyle transfobi eleştirileri almıştı.

Kurmaca bir izlekten uzak olarak bu bölümde oyuncuların birbirleriyle olan sohbetleri, Wizarding World’den önemli isimlerle söyleşiler, çeşitli trivia bilgi paylaşımları gibi başlıklara yer verilecek. Konsept, geçen aylarda Friends dizisi için de gerçekleştirilen Reunion bölümünde olduğu gibi işleyecek.

Return to Hogwarts özel bölümü 1 Ocak 2022’de HBO Max kanalı üzerinden dijital ortamda izlenebilecek. Yapımın Türkiye’de nasıl gösterileceği ise belirsizliğini koruyor.

Siz yıllar sonra gelen bu buluşmadan neler bekliyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

steins gate testi quiz

Ünlü Anime Serisi “Steins;Gate” Hakkında Neler Biliyorsunuz? | TEST

The Northman Fragmanı

The Northman Fragmanı: Robert Eggers’ın Yıldızlarla Dolu Viking Filmine İlk Bakış