in

The Last Jedi Filminin Yönetmeni Rian Johnson, Hayallerindeki Üçleme için Star Wars’a Geri Dönmek İstiyor

Rian Johnson, hayalindeki Star War üçlemesini hayata geçirmek istiyor. Ünlü yönetmen Yıldız Savaşları’na geri dönmek için Katleen Kennedy ile görüştüklerini açıkladı.

Rian Johnson star wars üçlemesi
- Reklam -

Rian Johnson Yıldız Savaşları dünyasına geri dönmek istiyor. Hollywood’un ünlü yönetmeni Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi sonrası kendi Star Wars üçlemesini tamamlamak istediğini açıkladı.

The Last Jedi filminin izleyicilerle buluşmasının üzerinden 5 yıl geçtikten sonra filmin yazar ve yönetmeni Johnson ileriye dönük projelerinden bahsetti. Empire dergisi ile yaklaşan Netflix filmi Glass Onion: A Knives Out Mystery hakkında konuşan yönetmen, gelecek dönemde Yıldız Savaşları evrenine geri dönmeyi ve kendi üçlemesini hayata geçirmek istediğini söyledi. Kathleen Kennedy ile görüştüklerini de ekleyen Johnson hayranları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu:

“Kathleen (Kennedy) ile oldukça yakınım ve sık sık bu konuda konuşuyoruz. Bu noktada iş artık program ve ne zaman olabileceği meselesi. Eğer bu plan gerçekleşmezse, eğer bu planlamaya bir noktada dahil olamazsam kalbim çok kırılır.”

- Reklam -

Rian Johnson the last jedi

Rian Johnson İmzalı Yeni Bir Star Wars Üçlemesi Yolda Olabilir

Yıldız Savaşları evreni ise son zamanlarda oldukça hareketli günlerden geçiyor. Yeni diziler ve animasyon yapımlar Star Wars Celebration günü kapsamında duyurulmuştu. Yeni fragmanı ile beklentileri yükselten Andor ve Rosario Dawson’ın başrolünde yer aldığı Ahsoka yapımları merak uyandırırken The Mandalorian dizisinin 3. sezon çalışmaları yakın zamanda başlayacak.

Johnson’ın açıklamaları ise Kathleen Kennedy’nin Star Wars Celebration gününde söylediklerinden sonra gelmesi oldukça dikkat çekiyor. Yıldız Savaşları’nın başındaki isim herkesin şu sıralar oldukça yoğun olduğunu ve büyük projeler için üç ya da beş yıllık bir planlama yapılması gerektiğini paylaşmıştı.

“Bu sıralar herkes bir şeyler üzerinde çalışıyor, herkes çok yoğun. Rian kendisini verdiği ve iyi olması için uğraştığı Knives Out filmi ile büyük bir başarı yakaladı. Dolayısıyla bir süre geçecektir. Bizim ise yaptığımız şeyde üç ya da beş yıllık bir plan sürecimiz var. Durum bu şekilde. Ama onu çok seviyoruz.”

- Reklam -

Rian Johnson star wars

2017 yılında The Last Jedi filmi öncesinde Johnson’ın evren için üç serilik bir film yapacağı duyurulmuştu. Ancak filmin beklenen ilgiyi görmemesi seri fikrinin rafa kaldırılmasına sebep olmuştu. Daha sonrasında yönetmenin Netflix ile Knives Out filmine imza atmasıyla Star Wars devam filmleri hiçbir zaman gerçekleşememişti.

Rian Johnson’ın yönetmenliğini yaptığı Knives Out devam filmi Glass Onion: A Knives Out Mystery 23 Aralık 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Bununla birlikte yönetmen seri için bir devam filmi daha yönetecek.

Sizin Rian Johnson’ın yönetmenliğini yapacağı Star Wars üçlemesine dair fikirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Empire

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Aman..

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Rian ve Kathleen.Bir fanatik hayrına gidip şu ikisini vursun.

  3. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Böyle bir niyeti varsa bu adamın tekme tokat vazgeçirilmelidir bu niyetten.Star Wars’un içine eden kişilerden biridir bu adam.Vizyonsuz Disney böyle bir hata yapmaz umarım.

  4. Avatar for Ensoski Ensoski dedi ki:
  5. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Belki galaksinin içeriğinde farklı bir noktaya hikaye getirebilir ama emin olamıyorum Rian hakkında; ancak kathleen kennedy denilen o kadın kesinlikle uzak tutulmalı Yıldız Savaşları evreninden…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harley Quinn 4. sezon onayı

Harley Quinn Dizisinden Beklenen Haber Geldi: 4. Sezon Onayını Resmen Aldı

Exxen Abonelik Ücretleri Ciddi Şekilde Zamlandı

Yerli Dijital Yayın Platformu Exxen’in Abonelik Ücretlerine Büyük Zam