in ,

Rick and Morty Sinema Filmi Yolda Olabilir: Ciddi Aşama Kaydedildi

Rick and Morty sinema filmi hazırlıkları başladı. Hayranlar çizgi dizinin 5. sezonunu beklerken, yapımcısı tarafından sürpriz film haberi geldi.

Rick and Morty 6. ve 7. Sezon Senaryoları
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty sinema filmi gelebilir. Hayranlar 5. sezonun bu ayın sonunda yayınlanmasını sabırsızlıkla beklerken, dizinin yapımcısı bir sinema filminin yolda olabileceğine dair yeni bir açıklamada bulundu.

İlk sezonu 2013 yılında yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede dünya çapında büyük bir ün kazanan Rick and Morty, çılgın bilim insanı Rick ve torunu Morty’nin yaşadığı absürt maceraları konu ediniyor. Şimdilik yayınlanacak olan son sezonu Temmuz 2020’de duyurulsa da, Koronavirüs nedeniyle işler pek de planlandığı hızla ilerlemedi. Yine de 3. sezon sonunda açıklanan en az 70 bölüm daha olacağı haberi ile hayranlar bir süre daha bu benzersiz dünyanın tadını çıkaracaklarını biliyorlar.

Dizinin yaratıcıları olan Justin Roiland ve Dan Harmon, her ne kadar bu işe yoğunlaşmış gibi görünseler de bir yandan farklı projeler üzerinde çalışmaya devam ediyorlar. Hatta son olarak aynı evrende geçen yan dizi The Vindicators duyuruldu. Yeni dizinin blok zinciri kullanarak tarihe geçme gibi planları da bulunuyor.

- Reklam -

Rick and Morty’de hayranlar henüz 5. sezonu bekliyor olsalar da, dizinin yaratıcı isimleri çoktan 7. sezon için çalışmalara başladılar. Ancak görünen o ki üzerinde uğraştıkları tek proje bu değil. Başarılı dizi nihayet kendi beyaz perde ile tanışabilir.

Rick and Morty Sinema Filmi Öncesi 5. Sezon Bekleniyor

Rick and morty sinema filmi

Rick & Morty yapımcısı Scott Marder, Metro’ya verdiği bir röportajda, ileride bir sinema filminin geleceğini söyledi. Röportaj sırasında çizgi dizinin yazarı Dan Harmon ve aktris Spencer Grammer (Summer’ın sesi) da oradaydı. Üçlü, gösterilerini beyaz perdeye taşımanın olanaklarını tartıştı.

Marder konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Göz korkutucu gibi dursa da bir gün bu evrende geçen bir filmin nasıl olduğunu görmek isterdim. Her bölüm bir filmmiş gibi hissediyorum. Bir filmin nasıl olacağını görmek isterim. Bence yapılacak. Ve yapılırsa fazlasıyla epik olacak.”

- Reklam -

Summer’ın sesi olan Spencer Grammer da bu esnada sözü devralarak, yapılacak filmin tema parkı olan üç boyutlu interaktif bir şey olmasını, daha sadesinin onları pek de tatmin etmeyeceğini söyledi.

Şu an için resmi bir açıklama olmasa da, en az 3 sezon daha devam edecek ve şimdiden yan dizilerine kavuşmuş olan Rick and Morty’nin ileride sinema salonlarını da ziyaret edebileceği kesin gibi gözüküyor.

Dizinin 5. sezon 20 Haziran 2021’de Adult Swim üzerinden ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayacak. Bütün sezonun yayınlanması tamamlandıktan sonra Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya sizler Rick and Morty’nin sinema filminin gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce bir sinema filmini hak ediyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünya Topraklarında - Zeynep Kahraman Füzün

Dünya Topraklarında: Zeynep Kahraman Füzün’dan Klostrofobik Bir Distopya

The Witcher 2. Sezon tanıtım videosu netlix ciri izle

The Witcher 2. Sezon: İlk Tanıtım Videosu ve Olası Fragman Tarihi