in

Ridley Scott, Gucci Suikastını Filme Çekiyor: Lady Gaga, Robert De Niro, Jared Leto ve Al Pacino Kadroda

Ridley Scott yeni filminde Gucci cinayetini işliyor. Yapımın kadrosunda ise Lady Gaga, Robert De Niro, Jared Leto, Al Pacino ve Adam Driver gibi isimler var.

Ridley Scott Gucci Lady Gaga, Robert De Niro, Jared Leto Al Pacino
- Reklam -
- Reklam -

Ridley Scott yeni filmi için hazırlıklara başladı. İtalyan iş insanı ve moda tasarımcısı Maurizio Gucci’nin cinayetini konu alacak yeni yapım kadrosuyla büyük bir beklenti yaratıyor. Lady Gaga, Robert De Niro, Jared Leto, Al Pacino ve Adam Driver filmin kadrosundaki bazı isimler.

Bu sıralar kadrosu ile insanı heyecanlandıran filmlerin sayısını giderek artıyor. Daha dün Guillermo del Toro’nun Cate Blanchett, Ewan McGregor ve Tilda Swinton isimlerinden oluşan Pinocchio filmini sizlere duyurmuştuk. Bugün ise bir başka dev yönetmenden bir başka yıldızlar geçidi izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Blade Runner, Alien, The Martian, Thelma and Loise, Gladiator ve The Duellists gibi filmlerle tanınan Ridley Scott yeni filmi ile bir kez daha gündemde.

- Reklam -

Scott, önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen Ben Affleck ve Matt Damon’lı The Last Duel filminin çekimlerine hâlâ devam ediyor. Ancak başarılı yönetmen, sıradaki projelerine karar vermek konusunda da ayağını gaz pedalından çekmiyor.

Ridley Scott
Ridley Scott

Dünyanın sayılı moda tasarımcılarından birisi olan İtalyan tasarımcı Guccio Gucci’nin torunu Maurizio Gucci suikastını işleyecek yeni film için çalışmalara başlandı.

Yeni Ridley Scott Filmi Kadrosu ile Heyecan Yarattı

Metro Goldwyn Mayer (MGM) Stüdyoları tarafından prodüksiyonu üstlenilecek film A Star is Born yapımındaki oyunculuğu ile Oscar’a da aday olan müzisyen Lady Gaga’yı da kadrosunda barındırıyor. Asıl adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan Amerikalı müzisyen, imajı, aktivizmi ve müzikleri ile uzun yıllardır gündemden düşmeyen bir isim. Gaga aynı zamanda American Horror Story: Hotel sezonunda başrolde yer alan oyunculardan birisi. Buradaki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu dalında Golden Globe kazanmayı da başardı.

Son olarak The Irishman filminde bir araya gelen Robert De Niro ve Al Pacino, Scott’ın sıradaki filminde tekrar karşımıza çıkacak.

- Reklam -

Al Pacino, Robert De Niro ve Lady Gaga dışında yapımda adı geçen diğer oyuncular ise şu şekilde: Jared Leto, Adam Driver, Jack Huston ve Reeve Carney.

Ridley Scott Gucci Cinayet

Sara Gay Forden imzalı “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed” adlı kitaptan uyarlanacak filmin senaryosu ise Roberto Bentivegna tarafından kaleme alınacak.

Peki siz Ridley Scott’ın bu yeni yapımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyuncu kadrosu sizi de heyecanlandırdı mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Björk, The Northman Kadrosunda: Ünlü Müzisyen Viking Filminde Rol Alacak

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Müthiş haber müthiş. Sevdiklerim bir arada, dört gözle bekliyor olacağım.

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Ben de kadrodaki isimleri beğendim. Umarım film ters etki yaratmaz.

  3. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Ridley iyi bir senaryo bulamadığı takdirde çuvallamaya devam edecek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Space Jam 2 LeBron James

Space Jam 2 Filmine İlk Bakış: LeBron James Forması ile Gözüktü!

Watchmen Gece Kuşu - Dr. Manhattan

Watchmen Çizgi Roman Evreni “Gece Kuşu – Dr. Manhattan” ile Genişliyor