in

Ridley Scott, The Last Duel’un Gişede Çakılmasından Z Kuşağını Sorumlu Tuttu

Ridley Scott, The Last Duel filminin gişede çakılmasından Z kuşağını sorumlu tuttu. Ünlü yönetmen telefonların gençleri yanlış yönlendirdiğini söylüyor.

Ridley Scott, The Last Duel gişe z kuşağı
- Reklam -
- Reklam -

Ridley Scott imzalı The Last Duel filmi gişe rakamlarında bekleneni veremedi. Hollywood’un başarılı yönetmeni, son yapımının yeterince ses getirmemesini Z kuşağına bağladı. Scott ayrıca genç neslin telefonlar yüzünden yanlış yönlendirildiğini ve yersiz bir güven duygusuna sahip olduğunu da ekledi.

Sinema tarihinin en önemli eserlerinden bazılarına imza atan Ridley Scott yeni projeleriyle izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ünlü yönetmen Alien ve Blade Runner gibi kült eserlerini dizi olarak yeniden uyarlarken beyaz perdede House of Gucci ve The Last Duel gibi filmlerle adından söz ettiriyor. Ancak Eric Jager’ın aynı isimli romanından uyarlanan ve yıldız isimlerin rol aldığı tarihi drama yapımı Son Düello gişede bekleneni veremedi. 100 milyon dolarlık bütçesine rağmen yalnızca 27 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde edebilen film yapımcılarını üzdü.

Ben Affleck ve Matt Damon’un başrollerini paylaştığı yapım iki şövalye arasında gerçekleşen tarihin son düellosunu konu alıyor.

- Reklam -

Ridley Scott, The Last Duel Sonrası Konuştu: “Yeni Kuşak Telefondan Anlatmadığınız Sürece Sizi Dinlemiyor”

83 yaşındaki yönetmenin Variety’ye verdiği röportajda filmin izlenmemesi ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Scott bu durum için okları milenyum jenerasyonuna ve cep telefonlarına doğrultuyor.

Disney filmin tanıtım ve reklamında inanılmaz bir iş çıkardı. Yöneticiler filmi gerçekten beğenmişlerdi, dolayısıyla reklamlar, basın gösterimleri mükemmeldi.

“Bana kalırsa bugün genel olarak izleyicilerde karşılaştığımız problem lanet olası cep telefonları. Milenyum kuşağı, eğer bir şeyi cep telefonundan anlatmıyorsanız onu kesinlikle dinlemek istemiyor. Genel anlamda Facebook ile yaşadığımız şey de bu değil mi? Son jenerasyona yersiz bir güven duygusu verip onları değişik yollara itenin de aynı şey olduğunu düşünüyorum.”

- Reklam -

Ridley Scott The Last Duel gişe izlenme

Öte yandan 30 Kasım tarihinde 84. yaş gününü kutlamaya hazırlanan Ridley Scott üretmeye ara vermiyor. Blade Runner dizisinin ilk on saatlik kısmı ile birlikte pilot bölümün senaryosunu tamamlayan yönetmen çekimlere başlamak için hazırlıkları tamamladığını açıklamıştı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Alien dizisinin senaryosunun hazırlık sürecinde olduğunu da paylaşmıştı.

Siz Ridley Scott’ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz. Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresi üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mass Effect dizisi

Mass Effect Dizisi Amazon Prime ile Gelebilir

deadpool üstkurmaca çizgi roman

Üstkurmaca ve 9 Başarılı Çizgi Roman Önerisi