in

Robert De Niro Suç Dünyasına Geri Dönüyor: Ünlü Aktör “Wise Guys” Adlı Filmde Başrol Olacak

Robert De Niro, “Wise Guys” adlı yeni gangster filminde başrol olacak. Ödüllü aktör, suç dünyasına yeni bir filmle geri dönmeye hazırlanıyor.

Robert De Niro "Wise Guys" Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Robert De Niro, Wise Guys adlı yeni filmi ile suç dünyasına dönmeye hazırlanıyor. Warner Bros. Discovery’nin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Rain Man ile En İyi Yönetmen Oscar’ını kazanmış olan Barry Levinson oturacak.

The Hollywood Reporter, De Niro’nun Barry Levinson’ın yönettiği gangster filminde oynayacağını duyurdu. Filmin senaryosunu ise, özellikle Martin Scorsese’nin yönettiği Goodfellas’ı da senaryolaştıran Nicholas Pileggi yazdı. Scorsese, Goodfellas’ın hikâyesini Pileggi’nin 1985 yılında çıkan Wiseguy adlı kitabından uyarlamıştı. Bu yüzden senaryo daha iyi ellerde olamazdı. Rocky ve Goodfellas’ın yapımcısı Irwin Winkler da filmin yapımcıları arasında yer alıyor.

Tarihi drama, mafyanın en iyi adamları olan Vito Genovese ve Frank Costello’nun etrafında dönecek. Her ikisi de kendi ailelerinin ve suç örgütlerinin reisleriydi. Bu yüzden uzun süredir devam eden bir rekabete sahiplerdi. Bu da Genovese’nin 1957’de Costello’yu yok etmeye çalışmasının nedeniydi. Suikast girişimi sonucu Costello ölmese de yaralandı. Costello, suikast girişimi sonucunda aldığı yara nedeniyle ailenin reisi görevinden emekli olmasına neden oldu.

- Reklam -

Robert De Niro, “Wise Guy” Filminde İki Kötü Adamı Birden Oynayacak

Robert De Niro, Barry Levinson ve Nicholas Pileggi
Robert De Niro, Barry Levinson ve Nicholas Pileggi

Birçok hayran ister istemez Robert De Niro gibi bir usta oyuncunun karşısında rakibini kimin canlandıracağını merak ediyor. Henüz resmileşmemiş olsa da, ortaya çıkan haber birçok meraklı izleyici için sürpriz olabilir. Çünkü De Niro’nun karşısında diğer mafya patronu olarak yine De Niro oynayacak. Eğer bu doğruysa, Hollywood’un en büyük aktörlerinden birinin, inanılmaz hikâyeyi hayata geçirmek için her iki mafya patronunu nasıl canlandırdığını ve performansını izlemek ilginç olacak.

Robert De Niro, mafya tabanlı filmlere hiç yabancı bir isim değil. Oyuncu, Francis Ford Coppola’nın suç destanı üçlemesinin ikinci filmi The Godfather Part II’daki rolüyle ilk Oscar ödülü kazanmıştı. Daha önce bahsi geçen Goodfellas, Casino, A Bronx Tale, The Untouchables ve The Irishman dahil olmak üzere, özellikle mafya türünden bir dizi suç temelli dramada rol aldı. Mafya tabanlı oyunculuk geçmişi sayesinde, yeni Warner Bros. Discovery projesinde her iki önemli karakteri de beyaz perdeye getirecek olması şimdiden merak konusu oldu.

- Reklam -

Robert De Niro’nun yer aldığı filmleri nasıl buluyorsunuz? Aktörün ödüllü yönetmen ile ortaklık kurduğu filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni oz buyucusu filmi

Black-ish’in Yaratıcısından Modern Çağa Uyarlanmış Bir “Oz Büyücüsü” Filmi Geliyor

Middle-earth Enterprises orta dünya hakları

Orta Dünya’nın Hakları Satıldı: Tolkien Uyarlamaları Artık Embracer Group’a Emanet