in

Robert Downey Jr.’lı Dolittle Fragmanı Yayında

Robert Downey Jr., Marvel filmlerinden sonra farklı bir yapım ile izleyiciyle buluşuyor. Dolittle filminden uzun fragman yayınlandı.

Robert Downey
- Reklam -
- Reklam -

Robert Downey Jr., uzun soluklu bir Marvel Sinematik Evreni yolculuğundan sonra, farklı bir yapımla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Downey Jr., Tony Stark’ı canlandırdığı seneler boyunca başka filmlerde nadiren boy gösterme fırsatı bulmuştu. Şimdiyse kendisi yeniden özgür. Avengers: Endgame sonrası karşımıza çıkacak ilk filmi ise Dolittle oldu.

Yönetmenliği ve senaristliğinin Stephen Gaghan’a ait olduğu proje; bu açıdan da oldukça dikkat çekiyor. Gaghan, 2000 yılında Traffic, 2005 senesinde ise Syriana filmleriyle En İyi Özgün Senaryo Oscar’ını kucaklamıştı.

Hugh Lofting adlı İngiliz yazarın 1920’lerde kaleme aldığı meşhur çocuk kitabı serisindeki karakterlerden birisi olan Doktor Dolittle, daha önce de beyaz perdeye uyarlanmıştı. 1967 tarihli filmin yönetmenliğini Richard Fleischer yapmıştı. Macera, komedi, aile ve fantastik türlerindeki yapım; şimdi yeni bir bakışla bizlerle olacak.

- Reklam -

Robert Downey Jr. Hayvanlarla Konuşabilen Bir Doktoru Canlandırıyor

Robert Downey Jr.’ı hayvanlar ile konuşma kabiliyetine sahip olan Doktor Dolittle rolünde göreceğimiz film, doktorun eşinin ölümü sonrası, hayvanlarıyla birlikte devasa malikanesine saklanışı ile başlıyor. Fakat doktorun elbette tekrar dışarı çıkması lazım. Kraliçenin ona ihtiyacı olacak.

Doktor Dolittle, son bir defa duvarların dışına çıkıp mitlere konu olmuş bir adaya doğru maceraya atılmak zorunda kalacaktır.

- Reklam -

Emma Thompson, Michael Sheen, Antonio Banderas gibi isimlerin oynadığı filmde; konuşan hayvanları seslendiren kadro da oldukça iddialı. Rami Malek, Octavia Spencer, Marion Cotillard, Tom Holland bu isimlerden bazıları.

Dolittle filminin ülkemizde 17 Ocak 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

YouTube video

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Le Guin

Le Guin’in Devrimden Önceki Gün’ü Çıktı

Sinema Salonu

Muhsin Ertuğrul’un Kayıp Filmi Seyirciyle Buluşuyor