in

Robert Pattinson, Batman’e Çizgi Romanlarla Hazırlanıyor

Robert Pattinson, büyük tartışmalar eşliğinde başına geçtiği Batman rolüne sıkı hazırlanıyor. Oyuncu, filmden önce zamanını Kara Şövalye çizgi romanlarıyla geçiriyor.

Robert Pattinson batman
- Reklam -
- Reklam -

Oynayacağı Batman rolü ile bir hayli konuşulan oyuncu Robert Pattinson, bu rol için oldukça iyi hazırlanıyor gibi görünüyor.

Robert Pattinson, son zamanlarda Matt Reeves’in The Batman adlı filminde canlandıracağı Batman rolüyle oldukça fazla gündeme gelmiş ve tartışılmıştı. Batman filmiyle yeniden büyük bir yapımda oynamaya hazırlanan aktör en çok Harry Potter ve Alacakaranlık serileriyle tanınmış ve ondan sonra da uzunca bir süre bapımsız yapımlarda yer almıştı.

Pattinson yeni görevini oldukça ciddiye alıyor olacak ki geçenlerde incelediği çizgi romanlar üzerine bir konuşma yaptı. Konuşmasında çok fazla zamanı olduğu için mutlu olduğunu belirterek bu kadar çok Batman çizgi romanı olduğunu bilmediğini söyledi. Yüzlerce, binlerce roman olduğunu söyleyen Pattinson, zamanını onları okuyarak geçirdiğini de sözlerine ekledi.

- Reklam -

The Batman’in Hangi Çizgi Roman Üzerinden Gideceği Henüz Bilinmiyor

Pattinson gerçekten Batman’in hayatına oldukça yakından bakıyor gibi görünüyor. Fakat çizgi romanlardan edindiği bilgileri ekrana yansıtabilecek mi, bu bir merak konusu.

The Batman filminin hangi çizgi romanın konusunu ele alacağı ise şimdilik bilinmiyor. Fakat yapım ekibi ve oyuncular yavaş yavaş bir araya geliyor ve öyle görünüyor ki film Batman evreninden birden fazla düşmanı içinde barındıracak.

- Reklam -

Filmde yer alacak oyunculardan bazıları belli olmuştu. Riddler rolünü Jim Carrey’nin varisi Paul Dano canlandırırken, Catwoman rolünde Zoe Kravitz ve Komiser Gordon rolünde ise haraynların Westworld dizisinden tanıdığı Jeffrey Wright yer alacak.

The Batman, 25 Haziran 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filmin kadrosu facia olsa da, ben Pattinson’un LightHouse filmini izledikten sonra biraz ümit beslemeye başladım bu filmden. Umarım çizgi romanlardaki Batman’i artık görebiliriz. Ayrıca, Paul Dano Jim Carrey’in varisi olamaz o yetenekde bir oyuncu değil.

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Paul Dano son derece sağlam bir oyuncu. There Will Be Blood’ı izleyen ne demek istediğimi anlayacaktır. Riddler’i Everest’e çıkartacağından hiç şüphem yok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Teleskop

Milyonlarca Galaksi Tek Teleskopla İzlenebilecek

doom patrol dizi

Doom Patrol, HBO Max’te Yayınlanacak