in

Pattinson, Batman’in Bir Kahraman Olmadığını Düşünüyor

The Batman filminin başrolü Robert Pattinson, canlandıracağı karakter hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Pattinson
- Reklam -
- Reklam -

Batman rolünü canlandırmak için seçilen en son aktör olan Robert Pattinson, yeni filmi The Batman ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kariyerine fantastik gençlik filmleriyle başlayan Robert Pattinson, daha sonra büyük bir atılım yaparak The Rover ve The Ligthouse gibi bağımsız sanat filmlerine geçiş yaptı. Twilight’ın genç vampiri ve Hogwarts’ın karizmatik büyücüsü; Ben Affleck’in bu yılın başlarında rolden ayrılmasından sonra sıradaki Batman olarak seçilmişti. Yetenekli aktör o günden beri senaryo ve benzeri konularda oldukça ağzı sıkı davranmış olsa da konu oynayacağı süper kahraman olunca laflarını esirgemiyor.

Pattinson, Batman’i Çoğunluğun Gördüğü Gibi Görmediğini İfade Etti

The New York Times’a verdiği demeçte Pattinson, bir oyuncunun iyi karakteri oynamak konusunda heyecanlanması için gerçek hayatında yaptıklarından utanması gerektiğiyle ilgili bir şaka yaparak sözlerine başlıyor. Bu sektörde çalışmanın en güzel yanının her yeni projede ruhunuzun garip ve yeni yönlerini keşfedebilmeniz olduğunu söylüyor.

- Reklam -

Pattinson ayrıca oynayacağı Batman rolü ile ilgili karakterinin gerçek bir kahraman olmadığını dile getirerek sözlerine devam ediyor. Ahlak anlayışı karışık olan karakterimizin iç dünyasına dair bir basitlik olduğunu ve onun gözünden bakmanın diğer karakterlere göre daha kolay olduğunu da ekliyor. Bunun üzerine de onu herkesin gördüğü gibi iyi adam olarak görmediğini dile getiriyor.

Pattinson’ın söyledikleri, yeni filminde Affleck’in Batman’i ve Watchman’deki anti-kahraman Rorschach gibi bazı yönlerden ahlak değerlerini kaybetmiş ve genel olarak kafası karışık bir Batman’i canlandıracağının belirtisi gibi duruyor. Fakat Pattinson bununla ilgili net bir şey söylemiyor. Oyuncu karakteri hakkında açıklamalar yaptığında insanların internet üzerinden ona cevaplayamayacağı sorular sormasından korktuğunu dile getiriyor.

- Reklam -

2021 yılında çıkması beklenen The Batman filminin henüz resmi bir konusu yayınlanmış değil. Şu anlık Robert Pattinson’ın Catwoman rolündeki Zoe Kravitz ile sahneyi paylaşacağını biliyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde The Riddler rolünde Paul Dano’yu göreceğimiz de açıklanmıştı.

Film, DC Genişletilmiş Evreni’nin diğer filmlerine bağlanmayacak gibi durduğu için yapımcılara ve yönetmene birçok özgürlük sağlıyor. Senaryo ve kadro tercihleri de bu özgürlüğün en büyük parçası.

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bir süper kahraman değil bence de

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Asıl kahraman “Batman” bence. Adamın hiç bir süper gücü yok. Süper güçle herkes kahraman olur. Pattinson daha film başlamdan gözümde 1-0 geriye düştün

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    O kadar deli ve cani ile kim uğraşsa bırak kahramanı direkt cennetlik olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nasa bitki ay mars

NASA, Ay Toprağında Dokuz Mahsul Yetiştirdi

Assassin's Creed

Assassin’s Creed Romanı Birlik Çıktı