in

Robert Pattinson, Yeni Dune Filminde Oynamak İstiyor

Robert Pattinson, Dune 2 filminde oynamak istediğini söyledi. The Batman yıldızı, bir sonraki proje için şimdiden hazırlıklara başladı.

robert pattinson dune 2
- Reklam -
- Reklam -

Robert Pattinson, Dune 2 filminde yer almak istiyor. Son olarak geçen hafta vizyona giren The Batman filmiyle konuşulan yıldız oyuncu, yönetmen Denis Villeneuve ile çalışma arzusunu dile getirdi.

İlk büyük çıkışını Harry Potter ve Ateş Kadehi filmindeki Cedric Diggory rolüyle yapan Robert Pattinson, daha sonrasında kendisini asıl üne kavuşturan Twilight serisindeki Edward Cullen rolüyle dünyaca ünlü bir aktör haline geldi. Ancak sonrasında Claire Denis, Safdie Kardeşler ve Robert Eggers gibi beğenilen yönetmenlerle çalıştı ve gişe filmleri yerine sanat filmlerinde rol alarak aslında oyunculuğunun sadece “havalı karakterler” ile sınırlı olmadığını kanıtladı. Kendisi The Batman’in ikonik maskesini giymeden önce Christopher Nolan’ın Tenet filminde görünerek daha büyük bütçeli yapımlara dönüşünü işaret etti.

Dune 2 çekimleri bu yaz başlayacak ve henüz kimin oynayacağı açıklanmayan birkaç rol var. Frank Herbert’ün bilimkurgu destanının ilk kitabını ikiye bölen Villeneuve, ilk filmde galaksinin en önemli ve güçlü emtiasının ana kaynağı olan çöl gezegeni Arrakis üzerinde kontrol için yarışan evlerden sadece birkaçını tanıttı. Filmin kahramanı, mesihvari bir ayaklanmaya önderlik etme vizyonları olan ve kaderine ulaşmak için büyük engelleri aşması gereken Atreides ailesinin varisi Paul’dü. Timothée Chalamet’in canlandırdığı karakterin yer aldığı film ayrıca Oscar’a da birçok dalda aday gösterildi. Hayranlar devam filminin çıkışı için Ekim 2023’ü beklemesi gerekiyor.

- Reklam -

Robert Pattinson, Dune 2 ve Maymunlar Cehennemi Filmlerinde Yer Almak İstiyor

Dune 2 Robert Pattinson

Şu sıralar sinemada iyi bir gişe rakamına ulaşan The Batman ile adı anılan Pattinson da, bir söyleşi sırasında çekmek istediği yapımlardan bahsetti. Ünlü oyuncu, Variety’ye konuştu ve kendisini projeye çeken şeylerden bahsetti:

“Şu Maymunlar Cehennemi filmlerini çok seviyorum. Devamında yer almak istediğim sadece iki film vardı – ama şimdi üç tane -: ’Maymunlar Cehennemi’ filmleri, ’Sicario’ ve ’Dune’. Reeves’in Maymunlar Cehennemi filmlerini sinemada izledim ve mo-cap ile yapabileceklerinin inanılmaz olduğunu düşündüm. Bunu bir maymun yüzü ile yapabilseydi, o zaman benden de bir performans alabilir.”

- Reklam -

Dune 2 çekimlerinin yakında başlayacağı ve hâlâ bazı rollerin belirsiz olduğu düşünülürse, Pattinson’ın da kadroda yer alması artık pek de sürpriz olmaz gibi gözüküyor.

Robert Pattinson’ın Dune 2 filminde oynamasını ister miydiniz? Pattinson’ın oyunculuğu nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arceus Arceus dedi ki:

    Ben oyumu Kristen Stewart’a kullanıyorum.

  2. Avatar for bugra_dincer bugra_dincer dedi ki:

    Feyd Rautha Harkonnen

  3. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    Feyd Rautha genç. Robert Pattinson olmamalı. En fazla 21-22 yaşında olan bi’ oyuncu oynasa daha iyi olur bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zombi Köpekbalığı

Terk Edilmiş Akvaryumdaki ‘Zombi Köpekbalığı’ Görüntüleri Tüyler Ürpertti

Kırmızı Oda Dizisi 'Hırsızlık' Davası ile Gündeme Geldi

Kırmızı Oda Dizisi ‘Hırsızlık’ Davası ile Gündeme Geldi