in

Robert Pattinson, Robert Downey Jr. ile Birlikte Seri Katil Temalı Filmde Oynayacak

Robert Pattinson, Adam McKay’in siyasi hiciv ağırlıklı seri katil filmi “Average Height, Average Build” kadrosuna katıldı.

Robert Pattinson Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Robert Pattinson’ın sıradaki projesi belli oldu. Adam McKay imzalı Average Height, Average Build filmi, Robert Downey Jr.’dan sonra sıradaki yıldızını buldu. Yapım, bir seri katil hakkında karanlık bir siyasi hiciv olacak.

The Big Short ile En İyi Senaryo Oscarı kazanan; Don’t Look Up, Vice ve The Other Guys ile adından söz ettiren Adam McKay’in yeni filmi şekilleniyor.

Puck News’in haberlerine göre Adam McKay’in yeni yapımı güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olacak. Çizgi roman sinemasının iddialı rollerinden Batman’e hayat veren Robert Pattinson ile yıllar boyunca Iron Man karakterini canlandıran Robert Downey Jr. bu isimlerden bazıları. Bu ikilinin dışında Amy Adams ve Forest Whitaker’ın da yapımda rol almaları için görüşmelerin sürdüğü kaydediliyor.

- Reklam -

Robert Pattinson Yeni Adam McKay Filminde Başrol Olacak

Henüz ön geliştirme aşamasında olduğu için detayları belirsiz olan Average Height, Average Build filmi; siyasi bir koltuk için yarışan hırslı bir seri katili konu alacak ve siyasi hiciv tarafıyla ağır basacak. Seri katil rolünde Robert Pattinson’ın yer alacağı yapımın hangi stüdyo ile çekileceği de henüz netleşmiş değil.

Robert Pattinson - Robert Downey Jr.

Pattinson son olarak The Batman filminde Kara Şovalye’ye hayat verdi. Yakın zamanda ise Naomi Ackie ve Steven Yeun’un başrollerini paylaştığı Mickey 7 adlı bilimkurgu filminde rol alacak.

Downey ise Tony Stark/ Iron Man rolüyle akıllara kazınsa da yakında Alfred Hitchcock’un Vertigo’sunun yeniden yapımında John “Scottie” Ferguson rolünü üstlenecek.

Öte yandan Adam McKay’in son filmi Don’t Look Up, Netflix’in hitleri arasına girerken yapımın toplam 360 milyon saat izlendiği ve platformun en çok izlenen ikinci Netflix filmi olarak kayıtlara geçtiği belirtilmişti.

- Reklam -

McKay son filminde Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio gibi yıldızları yönetmiş ve yine bir hiciv filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

don't look up akşam yemeği

Average Height, Average Build filminin vizyon tarihi gibi detaylar henüz belirsizliğini koruyor.

Siz Robert Pattinson’ın yeni filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapıma dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ChatGPT South Park Yapay Zeka

ChatGPT, “South Park” Bölümü Yazdı: Viral Olan Bölümde Yapay Zekâ Eleştiriliyor

Spy x Family 2. Sezon ve Film Çıkış Tarihi

Spy x Family’nin 2. Sezon ve Anime Filminin Çıkış Tarihleri Duyuruldu