in

Robert Pattinson’lı Yeni Batman Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

Matt Reeves’ın yönetmenliğini yapacağı ve Batman rolünde Robert Pattinson’u izleyeceğimiz yeni film çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı.

batman robert pattinson
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Batman filmiyle ilgili belirsizlikler tek tek çözüme kavuşuyor. Filmin yönetmeni Matt Reeves, kendi Kara Şövalyesini de bulduğuna göre artık çalışmalar başlasın istiyoruz. Ama hâlâ atılacak birçok adım var. En basitinden Pattinson’ın, Christopher Nolan’ın bir sonraki filmi Tenet’in çekimlerini tamamlaması gerekiyor. Ama görüntü yönetmeni Robert Richardson film çekimlerine başlamak için kesin bir tarihi olduğunu düşünüyor.

TheGWW sitesinin özel haberine göre, yeni Batman filminin çekimleri 13 Ocak 2020’de Londra’da başlayacak. Sitenin verdiği bu tarih doğruysa Robert Pattinson’a Tenet filmini bitirmek için yeterince zamanı var demektir. Ayrıca Bruce Wayne rolü için prodüksiyon öncesi gerekli olabilecek tüm çalışmalara da zaman bulacaktır. Bu tarih aynı zamanda Reeves’e Gotham City’deki oyuncu kadrosunu tamamlamaları için bolca zaman sağlamakta.

batman dc film

- Reklam -

Yeni Batman’de başka hangi DC karakterlerinin yer alacağına dair yönetmenin bir açıklaması henüz yok. (Alfred ve Jim Gordon gibi isimleri saymıyoruz elbette. Onlarsız bir Batman hikayesi düşünülemez.) Ancak söylentiler doğruysa yeni filmin kötü karakterleri Penguin ve Catwoman olacak gibi gözüküyor.

Mission: Impossible – Fallout, Planet of the Apes ve gösterime yeni girecek Hobbs & Shaw filmlerinde oyunculuğuyla dikkat çeken Vanessa Kirby’nin adı da yeni Catwoman olarak geçiyordu. Bu iddiaların sadece hayranlar tarafından mı dillendirildiği yoksa gerçek kaynaklara mı dayandığı şu an için belirsizliğini korumakla birlikte Kirby, Selina Kyle karakterini oynamanın bir rüya gibi olduğunu ve fırsat verildiği takdirde oynamaktan mutluluk duyacağını belirtti.

- Reklam -

Eğer bir ertelenme daha olmazsa, Batman 25 Haziran 2021’de sinemalarda olacak.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği ve Pattinson’un Kara Şövalye olduğu yeni Batman konusunda düşünceleriniz nedir? Siz filmin oyuncu kadrosuna başka kim görmek istersiniz? Forumlarımızda belirtmeyi unutmayın!


Catwoman Rolü İçin Vanessa Kirby İddiası

Resmileşti: Robert Pattinson Artık Batman

Kaynak: comicbook

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for HowardTheDuck HowardTheDuck dedi ki:

    Robert Richardson harika seçim.

  2. Avatar for Sheril Sheril dedi ki:

    Ben hala şoktayim batman icin robert pattinson kararina, hele ki nolan in da bu adama basrol vermesine. Son senelerdeki hic bir filmini izlemedim oyunculugu ne derece bilemiyorum ama gozumde hep twilight benim icin :frowning: bilemiyorum altan

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Kötü bir seçim bence

  4. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Yönetmeni nolan mı??

  5. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Nolan’ın bir sonraki filminde oynuyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

kyoto animation studyosu

Kyoto Animasyon Stüdyosu Ateşe Verildi, Ölü ve Yaralılar Var

La Casa de Papel

La Casa de Papel 3. Sezonunda Neredeyse Ankara da Olacakmış!