in ,

Rust Film Setinde Bir Kaza Daha: Zehirli Örümcek Set Çalışanını Hastanelik Etti

Rust film seti yine bir kaza ile anılıyor. Alec Baldwin’in görüntü yönetmeninin ölümüne neden olmasının ardından, şimdi de bir set çalışanını zehirli örümcek ısırdı.

Rust Film Seti kaza örümcek
- Reklam -
- Reklam -

Rust film seti talihsizliklerin merkezi olmayı sürdürüyor. Halyna Hutchins’in ölümüne neden olan kazanın ardından şimdi de bir set çalışanı, zehirli bir örümcek tarafından ısırıldı. Jason Miller adlı kişi, kolunu kaybetme riski taşıyor.

Geçen ekim ayında Oscar adayı ünlü aktör Alec Baldwin, Rust filminin setinde korkunç bir kazanın parçası olmuştu. Baldwin’in kurusıkı silahı patlayarak görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne, yönetmen Joel Souza’nın ise ağır yaralanmasına neden olmuştu. Silah uzmanının ihmali nedeniyle yaşandığı öne sürülen kaza hakkında adli soruşturma devam ediyor.

Çekimlerine de ara verilen yapım, aynı zamanda setlerde gerçek silahların kullanılmasının bırakılmasını talep eden bir imza kampanyasına da neden olmuştu.

- Reklam -

Şimdi ise setten üzücü bir haber daha geldi. Prodüksiyonu belirsiz bir süreliğine askıya alınan yapımda, seti toparlamakla görevli Jason Miller, zehirli bir örümcek tarafından ısırıldı. Derhal hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Miller, kolunu kaybetme riskini taşıyor.

Rust Film Seti Talihsiz Kazalardan Kurtulamıyor: Çalışan Kolunu Kaybedebilir

Jason Miller’ın güncel sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Miller hastaneye kaldırıldı ve pek çok ameliyat geçirdi. Doktorlar vücuda yayılmış enfeksiyonu durdurmak ve kolu ampütasyon durumundan kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Eğer sağlık ekibi bu çalışmada başarılı olabilirse Jsaon’ın önünde çok uzun bir iyileşme süreci olacak. Jason’ın kolunu kaybetmesi, o eve ailesi için trajik derecede yıkıcı olur.”

rust kaza

- Reklam -

Prodüksiyonu ABD’nin New Mexico eyaletinde gerçekleştirilen yapım, 1800’lü yıllarda geçen bir western hikâyesini konu alıyor. Alec Baldwin filmde ironik bir şekilde kanun kaçağı Harland Rust karakterini canlandırıyor. Ancak Baldwin’in yaptığı son açıklamalara göre, yapımın devam etmesi pek de mümkün görünmüyor. Yaşanan bu son kaza da kuşkusuz sürecin daha da tatsız bir boyuta taşınmasına yardımcı olmuş gibi duruyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Baldwin ile birlikte Travis Fimmel, Brady Noon, Frances Fisher ve Jensen Ackles gibi isimler yer alıyordu.

Siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Sky News

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Çekmeyin artık şu lanetli filmi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick 4: Hagakure

Çekimleri Tamamlanan John Wick 4’ün Tam Adı Ortaya Çıktı

Hellbound Fragmanı Netflix Kore dizisi

Netflix’ten Squid Game’e Rakip: Yeni Kore Dizisi Hellbound Fragmanı Yayında