in

Ryan Gosling, Marvel Sinematik Evreni’ne Önemli Bir Karakterle Dahil Olmuş Olabilir

Ryan Gosling, Marvel Sinematik Evreni’ne katılabilir. Ünlü oyuncu, evreninin kozmik koruyucusu olan Nova karakterini canlandırabilir.

Ryan Gosling Marvel Sinematik Evreni Nova
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Gosling, çizgi roman dünyasının kozmik koruyucusu Richard Rider ya da daha bilinen ismi ile Nova karakteriyle beyaz perdede boy gösterebilir. Marvel Sinematik Evreni yeni bir yıldızı daha bünyesine dahil etmeye hazırlanıyor olabilir.

Marvel Studios, şu sıralar Disney+ dizileri ve dördüncü aşama filmleri ile adından bolca söz ettiriyor olsa da, hız kesmiyor. Stüdyo, geçen senelerde Nova karakterini temel alan bir yapım hazırlığında olduğunu açıklamıştı. Şimdi, evrenin kozmik koruyucusu rolünü üstlenen karakterin ekran uyarlaması için ortaya önemli bir isim atıldı.

Giant Freakin Robot’un haberine göre Kevin Feige, Hollywood’un başarılı oyuncusu Ryan Gosling’e Nova rolünü canlandırması için teklifte bulundu. Gosling’in de role sıcak baktığı söylenenler arasında. Birçok Marvel hayranı da uzun zamandır ünlü oyuncuyu Nova rolünde görmek istiyordu. Hatta kısa bir süre önce Gosling için yapılan hayran çalışmaları sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

- Reklam -

Diğer yandan Ryan Gosling’in takvimi oldukça yoğun gözüküyor. Halihazırda Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı Barbie filminin çekimlerinde bulunan oyuncu, yapımda Ken karakterini canlandırıyor. İlk set görüntüleri paylaşılan filmde ödüllü oyuncunun nasıl bir performans göstereceği hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Ayrıca Netflix’in yapımcılığını üstlendiği The Gray Man’de Court Gentry rolünü üstlenen Gosling, Marvel’ın ünlü isimlerinden Captain America’yı canlandıran Chris Evans ile başrolü paylaşıyor. Filmin yönetmenliğini ise Marvel Sinematik Evreni üzerinde büyük bir etki yaratan Russo Kardeşler yapıyor.

Marvel, Ryan Gosling Hakkında Resmi Bir Açıklama Yapmadı

Ryan Gosling Marvel Sinematik Evreni

Bütün bu iddialarla birlikte Marvel Studios konuya dair henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Ayrıca Nova projesine dair detaylar netleşmese de paylaşılan birkaç ayrıntı var. Şu an için projenin bir dizi mi yoksa karaktere ait solo bir film mi olacağı kesinleşmiş değil. Yine de projenin başındaki ismin Moon Knight dizisinde senarist kimliğiyle yer alan Sabir Pirzada olacağı biliniyor.

- Reklam -

Bir Nova Corps üyesi olan Richard Rider en temel anlamda DC’nin çizgi roman ve animasyon yapımlarında boy gösteren Yeşil Fener’in Marvel evrenindeki karşılığı olarak görülüyor. Bazı olaylar sonrasında bütün Nova zihninin kendisinde toplanmasından sonra kozmik derecede güçlenen Rider, Marvel çizgi romanlarının en karanlık anında kahramanlara yardım etmek üzere panellerde belirmesiyle tanınıyor.

Nova projesinin hazırlıklarının başlamasıyla birlikte Marvel Sinematik Evreni sadece Dünya üzerinde yaşanan maceralardan çıkıp geniş ölçekli kozmik bir hikâyesinin temellerini de atabilir. Yakın zamanda vizyona girecek Thor: Love and Thunder ile birlikte uzayın bilinmedik köşelerine açılan yolculuk Nova macerası için de bir zemin hazırlayabilir.

Siz Ryan Gosling’in Nova karakteri olarak evrene dahil olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ghostbusters: Afterlife Devam Filmi için Vizyon Tarihi Netleşti

Ghostbusters: Afterlife’ın Devamını Anlatacak Filmde Vizyon Tarihi Netleşti

Sandığın Kişi Değilsin - Christian White

Netflix Yapımı Clickbait’in Yazarı Christian White’tan Bir Polisiye Gerilim Romanı: “Sandığın Kişi Değilsin”