in

Ryan Gosling, Marvel Dedikodularına Cevap Verdi: Nova Rolünü Üstlenmeyecek

Ryan Gosling, Marvel evreninin yeni fazında Nova karakterini canlandıracağı iddialarını yalanladı. Yıldız aktörün gözü ise Ghost Rider’da.

ryan gosling marvel nova
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Gosling, Marvel evrenine Nova karakterini canlandırmayacak. Yıldız oyuncu, geçen haftalarda çıkan iddiaları yalanlarken Marvel’dan canlandırmak istediği rolü de açıkladı.

Hollywood’un sevilen oyuncusu Marvel Sinematik Evreni’ne yeni bir Ghost Rider yapımı ile gelmek istiyor. Ünlü aktör aynı zamanda Richard Rider ya da evrende bilinen ismi ile Nova karakterini canlandıracağı söylentilerinin de yanlış olduğunu kaydediyor.

Marvel yeni fazı ile izleyicilere yeni kahramanlar ve içerikler tanıtmaya devam ediyor. WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier ve Hawkeye gibi yapımlar evrenin farklı köşelerine ışık tutmuş ve kahramanların hayatına yeni bakış açıları getirmişti. Ancak Marvel burada duracak gibi gözükmüyor.

- Reklam -

Dev çizgi roman şirketinin en dikkat çeken dedikodularından biri ödüllü aktör Ryan Gosling’in Sinematik Evren’e dahil olacağıydı. Guardians of the Galaxy filminde izleyicilere tanıtılan ve Nova Corps ekibinin bir üyesi olan Richard Rider karakterini perdeye taşıyacağı sosyal medyada gündem olmuştu.

Sosyal medya Nova filminin 2023 yılında çekimlerine başlayacağı ve başrolünde de Ryan Gosling’in yer alacağı söylentileri ile çalkalanırken ne Marvel ne de başarılı aktör herhangi bir açıklamada bulunmuştu. Gosling en sonunda sessizliğini bozdu ve potansiyel Marvel rolüne dair dedikodulara cevap verdi.

MTV News’in sorularını yanıt veren Gosling, Nova dedikodularının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Buna karşın aktörün Marvel evreninde canlandırmak istediği başka bir karakter var. Röportajı yapan Josh Horowitz sosyal medya hesabından röportaja dair bazı ayrıntıları paylaştı:

“Dürüst ve gerçek bir ÖZEL HABER… Ryan ile birlikte Nova dedikoduları hakkında konuştuk ve kendisi bunların doğru olmadığını söyledi. AMA bu sabah Ryan benimle görüştü ve oynamak istediği bir süper kahraman olduğunu açıkladı: GHOST RIDER.”

Ryan Gosling, Marvel Evrenine Ghost Rider ile Katılmak İstiyor

Marvel evreninin en farklı karakterleri arasında yer alan Ghost Rider uzun yıllar boyunca birçok dedikoduya sahne olmayı başardı. Çizgi roman evreninde kendine has bir okuyucu kitlesi bulsa da beyaz perdede bekleneni verememişti.

- Reklam -

ryan gosling ghost rider marvel

2007 yılında Nicholas Cage’in canlandırdığı Ghost Rider, ilk filmiyle gişeye dikkat çekici bir giriş yapmış ancak serinin devam filmi Spirit of Vengance izleyiciler ve eleştirmenler tarafından oldukça zayıf bulunmuştu. Daha sonrasında The Walking Dead aktörü Norman Reedus’un Ghost Rider rolünü üstleneceği söylentileri yayılmış ancak ne aktör ne de stüdyo bu konuda açıklama yapmıştı.

Ryan Gosling’in takvimi ise şu sıralar oldukça yoğun. Netflix’in en yeni yapımları arasında yer alan The Gray Man ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Ayrıca Margot Robbie’nin başrolünü oynadığı Barbie filminde canlandıracağı Ken karakteri ise merakla bekleniyor.

Sizce Ryan Gosling Marvel evreninde yer alacak mı? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

black mirror 6. sezon oyuncu kadrosu

Black Mirror’ın 6. Sezonuna Yıldız İsimler Katıldı

Thomas Pynchon: Hayatı ve Edebiyatına Işık Tutan Önsöz

Thomas Pynchon’ın Hayatına ve Yazı Serüvenine Işık Tutan Önsöz