in

Ryan Reynolds’tan “Deadpool 3” Müjdesi

Serinin yıldızı Ryan Reynolds, Deadpool 3’ün yapım aşamasında olduğunu açıkladı.

Deadpool
- Reklam -
- Reklam -

Son dönemlerde çıkan süper kahraman filmlerinin birbirlerinin çok benzeri olmasından hepimiz yakınıyorduk. Ancak tuhaf kahraman Deadpool’un beyazperdeyi ziyareti farklı yapısıyla hepimizi şaşırttı. Ryan Reynolds’un canlandırdığı Wade Wilson’ın 2016 ve 2018 yılında vizyona giren filmleri hem izleyici hem de eleştirmenler tarafından iyi eleştiriler aldı. Doyamadık tabii. Yenisinin haberini gözler olduk.

Disney/Fox arasındaki anlaşmanın neticelenmesine az kaldı… Üçüncü filmin durumunun ne olacağı da bu anlaşmadan sonra belli olacaktı. İlk iki film görmezden mi gelinecekti? Marvel Sinema Evreni’nde tamamen yeni bir karakter mi görecektik? Bu sorular kafamızı kurcalarken Variety’nin aktardığına göre serinin yıldızı Ryan Reynolds’tan güzel haber geldi. Bir etkinlikte konuşan aktör, ekibinin hâlihazırda “Deadpool 3” için çalıştığını söyledi. Aynı zamanda serinin üçüncü bölümünde “tamamen farklı bir yöne gitmek istediklerini” aktardı.

Farklı yönden kastının ne olduğunu şimdilik bilmiyoruz. İkinci filmin sonu X-Force sinyallerini vermişti. Ancak bambaşka bir filmle de karşılaşabiliriz. Karakterin hakları Disney’e geçmeden önce belki de son kez kendisini R Rated (18 yaş altındakilerin yetişkin bir eşlik edenle birlikte girebildiği filmler) bir yapımda izleyebileceğiz. Kim bilir…

- Reklam -
- Reklam -

Wade ile harika bir uyum yakalayan Reynolds’u bu rolde tekrar görecek olmak şimdiden heyecanlandırıyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    İçeriği okumadan haberi beğenmem ama bu kez önce haberi beğendim sonra içeriği okudum.

  2. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Disney’e ağızlar dolusu küfretmek gerekiyor. Daredevil’ı da bitirdiler ya. Güzel olması ümidiyle.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ryan Reynolds sanki Deadpool olmak için doğmuş. Çizgi romandan birebir yansıtılan ender karakterlerden biri oldu. İlk iki film çok iyiydi. Özellikle, Juggernaut gibi bir karakteri adam aldı yeniden diriltti. Büyük ihtimalle 3. filmde görme ihtimalimiz var yine. Çok düşük bütçeyle, üstelik yaş sınırı olmasına rağmen çok iyi gişeler elde etmeyi başardı. 3. filmi de dört gözle bekliyorum. Umarım yine büyük bir süpriz olur.

  4. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    İlk iki filmden farklı olacak diye kötü bir sürpriz yapmasınlar da, gerisi önemli değil :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

black panther

Black Panther, 7 Dalda Birden Oscar’a Aday Oldu

carol gomulmeden ust

Josh Malerman’dan Yeni Bir Gerilim Romanı: Carol Gömülmeden