in

Ryan Reynolds, Disney Parkları’nın “Kaşifler ve Maceracılar Topluluğu”na Dayanan Bir Film Üzerinde Çalışıyor

Ryan Reynolds, Disney Tema Parklarındaki Kaşifler ve Maceracılar Topluluğu için bir film üzerinde çalışmaya başladı.

Ryan Reynolds Disney Park film filmi
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Reynolds ve Qui Nguyen, Disney Tema Parkları çevresinde oluşturulmuş The Society of Exploreres and Adventurers (Kaşifler ve Maceracılar Topluluğu) adlı grubu konu edinen bir film projesi geliştiriyor.

Disneyland ve Disney World kültür dünyası üzerinde büyük bir etkiye sahip. Temaları ve sunduğu tekliflerle ziyaretçileri içine çeken parklar hâlâ revaçta ve aksi yönde bir gelişme yaşanacağını gösteren hiçbir belirti yok. Parklara Marvel ve Star Wars ile ilgili içeriklerin de dahil edilmesi daha fazla ziyaretçinin ilgisi çekiyor ve Walt Disney’in tema parklarının asla bitmeyip daima büyümeye ve değişmeye devam edeceğine dair inancını haklı çıkarıyor.

Parklar ve buralardaki eğlence programlarının bilinirliğinin artmasıyla birlikte Disney bu programlarda ilgi gören karakterlerden bazılarını ve hikâyelerini uzun metraj filmlere uyarlama yoluna gitti. Disney’in bu yolla ürettiği filmler arasında akıllara ilk önce Karayip Korsanları serisi geliyor. Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın rol aldığı ve beklenenin altında bir performansa imza atmasına rağmen devam filmi gelecek olan Jungle Cruise aynı yöntemle geliştirilmiş bir yapım. Country Bears, Mission to Mars, Tomorrowland ve The Haunted Mansion da Disney’in bu vizyonla çekilmiş ve başarısız olmuş diğer film denemeleri olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Ryan Reynolds Deadpool 3 çalışmaları başladı

İşte şimdi bunların arasında, başında Ryan Reynolds’ın olduğu yeni bir uyarlama katılıyor. Edinilen bilgilere göre film, Ron Moore tarafından geliştirilen Disney+ televizyon dizisiyle bağlantılı olmayacak ve bunun yerine günümüz dünyasını keşfeden bağımsız bir yapım olacak. Ayrıca orijinal anlatılarda bulunmayan doğaüstü unsurlar ve yeni fikirler içerecek. Nguyen, yeni uzun metrajlı filmin senaryosunu yazarken Ryan Reynolds ise Maximum Effort bayrağı altında filmin yapımını üstlenecek.

Ryan Reynolds, Disney Tema Parklarından İlhamla Kurgulanmış Esrarengiz Bir Toplulukta Yer Alacak

The Society of Explorers and Adventurers, Disney tema parkları çevresinde kurgulanmış hayalî bir topluluk. 12 Ağustos 1538’de İtalya’nın Porto Paradiso şehrinde kurulan topluluk, macera ve yeni keşifler aramak adına dünyayı dolaşan kaşifler, sanatçılar ve bilim insanlardan oluşuyor.

Qui Nguyen’in Disney için Raya and the Last Dragon ve yaklaşan Strange World gibi aksiyon filmlerinin yapım sürecinde rol almış olması ve Ryan Reynolds’ın Deadpool serisinden The Adam Project’e kadar her yapımda eğlence ve aksiyonu bir araya getiren yönü göz önünde bulundurulduğunda, bu ikilinin The Society of Explorers and Adventurers için ideal bir eşleşme sağladığı düşünülüyor.

- Reklam -

The Society of Exploreres and Adventurers

Bu arada Disney seyircisi, 11 Ağustos 2023’te gösterime girecek olan The Haunted Mansion’ın (Perili Köşk) yeniden yapımı ile bir sonraki Disney Park film uyarlamasını bekliyor olacak.

Sizce Ryan Reynolds’lı bu proje Karayip Korsanları örneğinde olduğu gibi küresel bir başarı elde edebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

M. Yusuf Kaba

2002 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatıma devam ediyorum. İlgi alanlarım arasında kitaplar, animasyon yapımları ve oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robotları Beklerken Neler Olacak - Laura Major ve Julie Shah

Yarının Robotlarıyla Nasıl Yaşamamız Gerektiğini Anlatan “Robotları Beklerken Neler Olacak?” Türkçede

Antarktika 1 milyon yillik dna kesif

Görülmemiş Keşif: Bilim İnsanları Antarktika’da 1 Milyon Yıllık DNA Örneği İzine Rastladı