in

Ryan Reynolds ve Free Guy Yönetmeni Zaman Yolculuğu Filminde Buluşuyor

Ryan Reynolds ve Free Guy filminin yönetmeni Shawn Levy’nin zamanda yolculuk temalı bir film için anlaşmaya vardıkları açıklandı.

Ryan Reynolds Free Guy 2
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Reynolds durmak bilmiyor. Ünlü aktör, birlikte çalıştıkları Free Guy filminin yönetmenliğini yapan Shawn Levy ile zamanda yolculuk temalı yeni bir yapım için anlaştı.

Deadpool ile ününe ün katan başarılı oyuncu Ryan Reynolds için 2019 yılı oldukça verimli geçmişti. Gişede iyi bir başarıya ulaşan Pokemon Detective Pikachu ve Netflix için hazırlanan 6 Underground filmi iyi bir ses getirmişti. Ayrıca yan rollerde oynadığı Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi filmlerle de yeteneğinin sadece Deadpool serisiyle sınırlı kalmadığını iyiden iyiye kanıtladı.

Aslında Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen yapımlar olmasaydı 2020 de aktör için verimli bir yıl olacaktı. The Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Croods 2 ve haberin de öznesi olan Free Guy, normalde bu yılın ortalarında gösterime giren yapımlar olacaktı. Halihazırda bu yapımlar hâlâ bu yıl içerisinde beyaz perdede yerini alacak gibi duruyor olsa da aralarında adı en ön plana çıkmış olan Free Guy, bu yıl sonuna ertelendi.

- Reklam -
Shawn Levy ve Ryan Reynolds
Shawn Levy ve Ryan Reynolds

Ancak Reynolds, virüs salgını nedeniyle pek de yavaşlayacak gibi gözükmüyor. Oyuncu, Free Guy yönetmeni Shawn Levy ile yeni bir proje daha hazırladı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre; ikili Skydance şirketi için şu an adı belli olmayan zamanda yolculuk temalı bir macera filmi için yeniden bir araya gelecek.

Ryan Reynolds’ın Zamanda Yolculuk Temalı Filminin Konusu Ne Olacak?

İkilinin yöneteceği filmin senaryosunun T.S. Nowlin tarafından kaleme alındığı ve aslında ilk olarak Tom Cruise’un oynayacağı düşünüldüğü Our Name is Adam adlı yapım üzerinden ilerleyeceği söyleniyor. Amerikalı yazar Jonathan Tropper tarafından yazılan öykü, Reynolds’ın karakterinin 13 yaşındaki halinden yardım almasını ve yolda ölen babasına rastlamak için zamanda yolculuk etmesini konu alıyor.

Detaylar şu an için tam olarak belli olmasa da anlaşmanın sağlandığı biliniyor. Senaryosu büyük oranda hazır olan yapımın çekimlerinin Koronavirüs pandemisinin son bulmasıyla hızlıca başlanması bekleniyor.

- Reklam -

Ryan Reynolds

Reynolds ve Levy, Free Guy filminde iyi bir deneyim yaşamış olmalılar ki bu beraberliği yeni bir yapımda da devam ettirmeye hazırlanıyorlar. Normalde 3 Temmuz 2020’de çıkması beklenen yapım; Corona Virüsü sebebiyle 5 aylık bir erteleme almış ve yeni vizyon tarihi 11 Aralık 2020 olarak açıklanmıştı.

Ryan Reynolds’ın yeni projesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Free Guy fragmanını beğenmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Dragon’s Lair Film Oluyor: Başrolde Ryan Reynolds Olabilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

King Arthur Merlin

Merlin 6. Sezon ya da Sinema Filmi Neden Gelmedi?

Gene Wolfe - Uzlaştırıcının Pençesi - Bilimkurgu

Gene Wolfe Kitapları “Uzlaştırıcının Pençesi” ile Türkçedeki Yolculuğunu Sürdürüyor