in

Ryan Reynolds Kendi Yayın Servisini Başlattı

Ryan Reynolds, Mint Mobile+ ile yayın servisi piyasasına girdi. Ünlü aktörün yeni platformu sunduğu içeriklerle piyasanın devleriyle yarışmaya hazır.

ryan reynolds mint mobile plus
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Amazon, Disney+, Apple TV+, Hulu ve HBO Max . Ülkemiz özelinde BluTV ve PuhuTV… Adlarını anmaya devam etsek yazıyı bitiremeyeceğimiz kadar irili ufaklı yayın platformu var. Şimdi de Ryan Reynolds sayesinde yeni bir isim piyasaya devasa bir giriş yaptı: Mint Mobile+

Mint Mobile+, Ryan Reynolds’ın da ortakları arasında olduğu bir internet şirketi. Reklamlarında da kendisi oynuyor. Şirketin yayın platformunun en önemli abonelik kapma silahlarından birisi de Reynolds’ın başrolünde olduğu 2003 yapımı Foolproof (Kusursuz Soygun) filmi. Platformdaki bir diğer göze çarpan yapım da… Bu sefer başka bir posterle hazırlanmış Foolproof filmi. Aslında sitedeki herhangi bir yere tıklayıp da ulaşmanızı sağlayabilmek için neredeyse 30 tane Foolproof filmi linki var. Her birisinin posterinin farklı olması şartıyla tabii ki.

Mint Mobile+

- Reklam -

Reynolds yeni girişiminin duyursunu Twitter hesabından yaptı:
“Her teknoloji şirketi bir yayın platformuna ihtiyaç duyar. Biz de… Mint Mobile+’ı duyuruyoruz. Dünyanın en ucuz yayın platformu!”

Mint Mobile+ ile Daha Fazla Ryan Reynolds

Ünlü aktör bu Tweet’ten üç dakika sonra yeni bir duyuruyla platformun gelecek planlarından bahsetti:

“Siteyi açalı iki dakika oldu ve teknoloji ekibimiz Mint Mobile+’ı kapatmaya karar verdi. Hafta sonuna kadar kapatırız muhtemelen. Odağımız yeniden kaliteli internet servisi olacak!”

Şimdiden kapanacağı haberiyle yıkıldığımız platformun açılış fragmanı “80 dakikadan fazla Ryan Reynolds arasından istediğinizi seçme imkânı! Üstelik 2003 DVD görüntü kalitesiyle!” şeklinde geniş içeriklerini duyurmuştu.

Muhtemelen şimdiye kadar anlamışsınızdır ama yazının sağlığı için belirtelim: Mint Mobile+ tabii ki de bir şaka. Bir yandan Mint Mobile+ için reklam görevi görürken diğer yandan kapatma Tweet’inde bahsedildiği üzere şirketlere yayın platformları açmak yerine kendi işlerine odaklanmaları konusunda kinayeli bir öneride bulunuyor.

- Reklam -

fool proof ryan reynolds

Şaka olsa da siteden Foolproof’u izlemek mümkün. 2003 yapımı film sırf eğlencesine soygun planları yapan bir arkadaş grubunun tehdit edilmeleri sonucunda planlarından birisini gerçekleştirmek zorunda kalışlarının hikâyesini anlatıyor.

Ülkemizden de erişime açık olan site üyelik veya kredi kartı bilgilerinizi istemeden ücretsiz şekilde içeriklerine ulaşma imkânı sunuyor. Yine de elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Site yeni haftayı görmeyebilir.

Reynolds’ın sektörün geldiği hale yaptığı eleştiriyi haklı buluyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.


* 2020’nin En Çok Kazanan 10 Aktörü Belli Oldu

Kaynak: Syfy

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

jaime lannister game of thrones

Game of Thrones Yıldızı, Jaime Lannister’ın “Son”undan Memnun Değil

Stranger Things 4. Sezon

Stranger Things 4. Sezon Beklettiğine Değecek