in

Stranger Things’in Yıldızı Sadie Sink, Bir ‘Kıyamet Sonrası Rock Operası’nda Rol Alacak

Sadie Sink, “O’Dessa” filmi kadrosuna katıldı. Stranger Things’in genç yıldızı, Geremy Jasper’ın kıyamet sonrasında geçen bir rock operası olarak tanımlanan yeni yapımında oynayacak.

Sadie Sink, O'Dessa Filmi Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Sadie Sink, O’Dessa adlı yapımda boy gösterecek. Stranger Things dizisi ile adını geniş kesimlere duyurmayı başaran genç yıldız, yeni yapımlarla izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

The Whale’deki beğenilen performansının ardından Sadie Sink bir sonraki projesini buldu: Kıyamet sonrası rock operası O’Dessa. Sink yeni filmde, kıyamet sonrası bir gelecekte değerli bir aile yadigârını geri almak için evini terk eden bir çiftçi kızını canlandıracak. Yolculuğunda tuhaf ve ölümcül bir şehri keşfeden çiftçi kızı aynı zamanda gerçek aşkı da bulacak. Fakat kaderin ve şarkının gücünü kullanıp nihai sınava tabi tutularak sevgilisinin ruhunu kurtarması gerekecek.

Filmin yapımına gelecek mayıs ayında Hırvatistan’da başlanacak. Yani genç oyuncu henüz Stranger Things’in beşinci ve final sezonunun çekimlerine başlamadan önce bu projeyi tamamlamış olacak. Yaklaşan Searchlight Pictures filmi Patti Cake$ ile tanınan Geremy Jasper tarafından yazılacak ve yönetilecek.

- Reklam -

Sadie Sink, O'Dessa Filmi Kadrosuna Katıldı

Sadie Sink, “O’Dessa” Filmi ile Müzikal Yolculuğuna Geri Dönecek

O’Dessa’nın yapımcılığını Department of Motion Pictures adına Michael Gottwald, RT Features adına Noah Stahl ve Rodrigo Teixeira üstlenecek. Jonathan Montepare, Dan Janvey ve Lourenço Sant’Anna yönetici yapımcı olacak. Hepsi Jasper’ın önceki uzun metrajlı filmi Patti Cake$ üzerinde çalışan isimler. Kıdemli Başkan Yardımcısı Taylor Friedman ve Kreatif Yönetici Cornelia Burleigh, Searchlight Pictures için projeyi denetleyecek isimler arasında yer alacaklar.

Searchlight başkanları Matthew Greenfield ve David Greenbaum yeni projeyle ilgili olarak şunları söylediler:

“Geremy ile yeniden işbirliği yapacağımız için çok heyecanlıyız. O’Dessa ile yepyeni bir sinema ortamına olağanüstü ve içgüdüsel bir enerji getiriyor.”

- Reklam -

Sadie Sink, O'Dessa Filmi Kadrosuna Katıldı

2022’de yoğun bir dönem geçiren Sadie Sink, Stranger Things’in uzun zamandır beklenen 4. sezonunun öne çıkan isimlerinden biriydi. Dear Zoe adlı dramada da rol alan isim, Brendan Fraser ve Hong Chau’yla birlikte rol aldığı Darren Aronofsky’nin The Whale’deki performansıyla çok sayıda ödül kazandı. Kendisi yakında çıkacak olan Jordan Scott gerilim filmi Berlin Nobody’de Eric Bana ve Sylvia Hoeks ile birlikte oynayacak. Sink müzikallere de yabancı değil. Broadway’deki ilk çıkışını 11 yaşında, Annie müzikalinde bir yetimi oynayarak yapmıştı.

Sadie Sink’in oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Stranger Things’e sonradan dahil olsa da aralarında en parlayan yıldızlardan biri olan Sink hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Killer: David Fincher'ın Yeni Filmine İlk Bakış

Fight Club’ın Yönetmeni David Fincher’dan Yeni Bir Gerilim Filmi: “The Killer”a İlk Bakış

The Chronicles of Amber Dizi Oluyor

Roger Zelazny’nin Dünyaca Ünlü Fantastik Klasiği “Amber Yıllıkları” Dizi Oluyor