in ,

Saint Maud Fragmanı: A24 Korku Sineması Külliyatını Genişletiyor

Saint Maud fragmanı yayınlandı. Başarılı filmleriyle dikkatleri üzerine çeken A24, önümüzdeki bahar vizyona girecek yeni korku filmini tanıttı.

Saint Maud A24
- Reklam -
- Reklam -

2012 yılında Daniel Katz, David Fenkel ve John Hodges tarafından kurulan film yapım şirketi A24’un adını son yıllarda gittikçe sık duymaya başladık. Şirket özellikle başarılı korku filmleriyle kendisinden söz ettiriyor. Saint Maud da bu zincirin son halkası olarak karşımıza çıkıyor.

Dünya genelinde ilk gösterimini 44. Toronto Film Festivali’nde gerçekleştiren Saint Maud filminden yeni fragman paylaşıldı.

2019 tarihli Midsommar ve The Lighthouse ile pek çok ödülü göğüsleyerek adından başarıyla söz ettiren A24, 2018’de Hereditary, 2017’de It Comes at Night ve 2015’te The Witch ile korku sinemasına dikkat çeken yapımlarla katkı vermeyi başarmıştı.

- Reklam -

Saint Maud, Yönetmen Rose Glass’ın İlk Uzun Metraj Filmi

44. Toronto Film Festivali’ndeki açılıştan sonra, önümüzdeki mayıs beyaz perdede seyirciyle buluşmaya hazırlanan Saint Maud; yönetmen ve senarist koltuğunda Rose Glass ile karşımıza çıkacak. Yapım, Glass’ın ilk uzun metraj deneyimi olarak kayıtlara geçiyor.

Saint Maud Fragman A24

Filmin başrolünde ise Zero Dark Thirty, A Quiet Passion, Little Men, Wetlands ve Beneath the Blue Suburban Skies gibi yapımlarla tanıdığımız Jennifer Ehle var. Ehle’ye eşlik edecek isim ise Morfydd Clark olarak açıklandı. Clark’ı en son Yüzüklerin Efendisi dizisinde Galadriel’in gençliğini canlandıracak oyuncu sıfatıyla duymuştuk. Kendisini ayrıca Pride and Prejudice and Zombies, Crawl ve National Theatre Live: Les Liaisons Dangereuses gibi işlerle biliyoruz.

Saint Maud Fragman A24

Yapımda yer olan oyunculardan bazıları şu şekilde: Lily Knight, Lily Frazer, Turlough Convery, Marcus Hutton, Noa Bodner ve Jel Djelal.

- Reklam -

Saint Maud Konusu ve Fragmanı

Film, karanlık bir dünyada inaç ve deliliği korkutucu bir bakış açısıyla ele alıyor. Bir bakımevinde hemşire olan Maud (Morfydd Clark) ve kanser hastası Amanda (Jennifer Ehle) yapımın odak noktasında bulunuyor.

Ölüm döşeğindeki Amanda’nın ruhunu kurtarmak isteyen Maud, saplantılı bir karanlığın ortasında kalıyor.

Filmden yayınlanan son fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Korku sinemasında yeni soluk arayan izleyicilerin şimdiden dikkatini çeken Saint Maud filmi 29 Mayıs 2020 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek.

Peki siz A24 etiketiyle izleyicinin karşısına çıkan son yapımları beğenmiş miydiniz? Bu filmden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Korku Filmlerinin Emekli Oyuncularıyla Mektup Arkadaşı Olun!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

What We Do in the Shadows

What We Do in the Shadows 2. Sezona İlk Bakış

Keçilere Bakan Adamlar - Jon Ronson

Keçilere Bakan Adamlar Artık Türkçede