in

Sam Raimi Yeni Bir Doğaüstü Korku Filmi Geliştiriyor

Sam Raimi yeni bir doğaüstü korku filmi geliştiriyor. İsmi henüz açıklanmayan yapımın yönetmen koltuğunda ise Rob Savage oturacak.

Sam Raimi
- Reklam -
- Reklam -

Sam Raimi, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin yanı sıra korku yapımlarına da ara vermiyor. Ünlü yönetmenin doğaüstü korku temalı yeni bir film geliştirdiği duyuruldu. Yapımın başında ise ödülü yönetmen Rob Savage olacak.

British Independent Film Award (İngiliz Bağımsız Film Ödülü) ödüllü Rob Savage’in yöneteceği doğaüstü ögelerin yer alacağı film, senarist ve yönetmen olarak tanınan Micah Ranum tarafından yazıldı. Şimdilik hakkında çok az şey bilinen senaryoda tüm filmin neredeyse tek bir yerde geçeceği söyleniyor. Orijinal hikâye fikrinin ortaya çıkışı yönetmen Savage baş yapımcı Jed Shepherd’dan geldi.

Filmin üretim ve dağıtım işleri Raimi Productions’tan Raimi ve Zainab Azizi tarafından yapılacak. Yönetmen Savage ve Jed Shepherd’la birlikte Starlight Media’dan Peter Luo da filmin baş yapımcısı olarak görev alacak.

- Reklam -
Rob Savage
Rob Savage

Sam Raimi Tarafından Üretilecek Rob Savage’in Yöneteceği Filmin Adı ve Çıkış Tarihi Henüz Bilinmiyor

Film Rob Savage’in ikinci uzun metrajı olacak. Yönetmen daha önce 2012 yılında az bir bütçeyle Strings adlı filmini hem yazıp hem yönetmiş hem de kurgulamıştı. Strings, Vertigo Films tarafından gösterime girmiş ve İngiliz Bağımsız Film Ödülü kazanmıştı.

Savage, aslında Berlinale Talent Campus mezunlarından. Berlin Uluslararası Film Festivali’nin film ve drama dizisi alanlarında gerçekleşen yıllık zirve ve ağ platformundan mezun olan isim, 2011 yılında yönettiği Sit in Silence isimli bilimkurgu türündeki kısa filmiyle BFI Future Film Ödülü’nü kazanmıştı.

2000’li yılların en önemli süper kahraman işlerinden Spider-Man üçlemesiyle adını tüm dünyaya duyuran Sam Raimi ise son aylarda yine konuşulan bir isim haline geldi. Daha çok korku türünde ve bağımsız yapımlarla tanınan Raimi, başrolünde Tobey Maguire, Kirsten Dunst ve Willem Dafoe gibi isimlerin olduğu Örümcek Adam serisiyle iyi bir çıkış yakalamıştı. Şimdilerde ise Marvel Sinematik Evreni’nin 4. faz yapımlarından merakla beklenen ve Doctor Strange filminin devamı niteliğindeki Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın yönetmenliğini üstlendi.

- Reklam -

Doctor Strange 2 Sam Raimi

Sam Raimi’nin dahil olduğu korku yapımlarını izleme fırsatınız oldu mu? Yeni gelecek filmi izlemeyi düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Wolfman Filminin Başına Leigh Whannell Geçebilir

Kaynak: Geek Tyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kara kedi edgar allan poe kapak

Kara Kedi: Edgar Allan Poe’dan Üç Tekinsiz Öykü

Yeni Scarface Filmi Luca Guadagnino

Yeni Scarface Filmi “Zamanın Ruhunu” Yakalayacak