in

Sylvester Stallone’lu Süper Kahraman Filmi “Samaritan” Geliyor: Yeni Görseller Paylaşıldı

Samaritan filmi için yeni görseller yayınlandı. Amazon Prime Video üzerinden çıkacak Sylvester Stallone’lu süper kahraman yapımı ufukta gözüktü.

Samaritan filmi Sylvester Stallone süper kahraman
- Reklam -
- Reklam -

Samaritan filmi için Amazon Prime Video’dan yeni görseller paylaşıldı. Başrolünde Sylvester Stallone’un yer aldığı yapım, süper kahraman filmi türünde olacak.

Amazon, Sylvester Stallone’un başrolde olduğu yeni süper kahraman filmi Samaritan’a dair ilk bakış görselleri yayınladı. Dijital yayın platformu beklenen yapımı bu yaz izleyicilerle buluşturacak.

76 yaşındaki İtalyan asıllı Amerikalı aktör Sylvester Stallone, özellikle 70’li yıllarda yaptığı filmlerle tanınıyor. Rocky Balboa ve John Rambo gibi ikonik karakterleri de canlandıran Stallone üç defa Oscar’a da aday gösterilmişti.

- Reklam -

Yıldız aktör izleyicilerin karşısına bu defa bir süper kahraman filmi ile çıkıyor. Stallone yapımda yirmi yıl önce yaşanan destansı bir savaştan sonra ortadan kaybolan süper kahraman Joe Smith’e hayat veriyor. Filmde, Euphoria ve The Umbrella Academy ile tanınan Javob Walton, Joe’nun gizli kimliğini keşfeden genç komşusu Sam’i canlandıracak.

Yeni Sylvester Stallone Filmi “Samaritan” Amazon Prime Video Üzerinden Yayınlanacak

Filmde Stallone ve Walton dışında ayrıca Dascha Polanco, Martin Starr ve Moisés Arias gibi isimler de yer alıyor.

Yapımın yönetmenliğini 2014 yapımı suç ve gerilim filmi Son of a Gun ile 2018 yapımı aksiyon ve korku filmi Overlord’u yöneten Julius Avery üstleniyor.

Samaritan Sylvester Stallone süper kahraman

Film, 2014 senesinde Mythos Comics tarafından yayınlanan bir dizi grafik romandan ekrana uyarlanıyor. Adaptasyonu sırtlanan senarist ise Bragi F. Schut. Hikâye, akıllara bir başka Amazon Prime uyarlaması The Boys’u getirecek şekilde “süper kahraman türüne karanlık ve yeni bir bakış” şeklinde tanımlanıyor.

Filmin normal şartlar altında Aralık 2020 tarihinde sinemalarda vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle planlar altüst oldu. Önce Kasım 2020’ye, ardından da Haziran 2021’e ertelenen yapım için son durak Amazon Prime oldu.

- Reklam -

Samaritan filmi Sylvester Stallone

Yapımın konusu kısaca şu şekilde:

Henüz 13 yaşındaki Sam Cleary, gizemli komşusu Bay Smith’in aslında herkesin gözü önünde saklanan bir efsane olduğundan kuşkulanıyor. Yirmi yıl önce, Granite City’nin süper güçlü kanun adamı Samaritan’ın, rakibi Nemesis ile şiddetli bir depo savaşının ardından öldüğü bildirilmişti. Neredeyse herkes Samaritan’ın öldüğünü düşünürken Sam gibi bazıları kahramanın hâlâ hayatta olduğu fikrine tutunuyor. Artan suç ve kaosla birlikte Sam, şehri yıkımdan kurtarması için komşusunun kapısını çalıyor.

Samaritan filmi 26 Ağustos 2022 tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Samaritan filmi hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Great Expectations dizisi ilk bakış

Charles Dickens Uyarlaması “Great Expectations” Dizisinden İlk Bakış Fotoğrafları Yayınlandı

Alden Ehrenreich Ironheart dizisi

Han Solo’nun Başrolü Alden Ehrenreich, “Ironheart” Dizisine Kilit Bir Rolle Katıldı