in ,

Sylvester Stallone’nun Başrolünde Yer Aldığı Süper Kahraman Filmi “Samaritan”dan İlk Fragman

Samaritan fragmanı paylaşıldı. Amazon’un Sylvester Stallone filmi, bir çocukla arkadaş olan emekli bir süper kahramanı konu ediniyor.

Samaritan fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Samaritan fragmanı yayınlandı. Sylvester Stallone, başrolünde yer aldığı yeni bir süper kahraman filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk haberleri 2021’in başlarında ortaya çıkan film, Stallone tarafından canlandırılan emekli bir süper kahramanın, Euphoria ve The Umbrella Academy gibi yapımlarda rol almış Javon ’Wanna’ Walton tarafından canlandırılan Sam adlı genç bir çocukla arkadaş olmasını ve ardından münzevi hayatından sürüklenmesini konu alıyor.

Overlord yönetmeni Julius Avery tarafından çekilen filmin senaryosunu ise Escape Room yazarı Bragi F. Schut kaleme aldı. Filmin geri kalan oyuncu kadrosunda Pilou Asbæk, Moises Arias, Dascha Polanco ve Martin Starr gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Samaritan, hem Stallone hem de orijinal süper kahraman projelerinin meraklı hayranları tarafından uzun zamandır beklenen bir film. Başlangıçta Aralık 2020’de sinemalarda gösterime girecek olan bir film şeklinde planlandı. Ancak çekimler Covid-19 pandemisinin başlangıcında durduruldu ve bu da büyük gecikmelere neden oldu. Kapatılmanın ardından filmin 2021’de beyaz perdeye geleceği düşünülüyordu ve fakat bu da olmadı. Sonunda filmin gösterimi için Amazon Prime Video ile anlaşıldı ve çıkış tarihi olarak da 26 Ağustos 2022’de karar kılındı.

Geçen haftalarda ilk bakış görsellerinin yayınlandığı filmle ilgili ilk fragman da, kısa bir süre önce Amazon tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Samaritan Fragmanı – Sylvester Stallone’lu Süper Kahraman Filmi | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

2014 senesinde Mythos Comics tarafından yayınlanan bir dizi grafik romandan ekrana uyarlanan film için yayınlanan ilk fragman, Stallone’un karakterini emekli ve önemsiz çöp toplayıcı olarak gösteriyor. Fakat elbette gizli kimliği hızla ortaya çıkıyor. Şehrin şiddetli bir suç dalgası nedeniyle etrafına düştüğünü izlerken, sonunda Sam Cleary’nin saldırısını durdurarak güçlerini açığa çıkarıyor. Kendini kurtaran adamın kim olduğunu anlayan çocuk, emekli süper kahramanın yakasına yapışıyor ve onu kabuğundan çıkarıyor. Böylece hem sevimli hem de aksiyon dolu bir macera başlıyor.

Sylvester Stallone’nun başrolünde yer aldığı Samaritan filminin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çok fazla şeyler vaat etmeyen bir süper kahraman filmi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jane: Alfonso Cuarón Philip K. Dick Filmi Geliyor

Alfonso Cuarón, Philip K. Dick’in Hayatını Film Yapıyor: “Jane” Adlı Yapımda Charlize Theron da Yer Alıyor

Krysten Ritter, Orphan Black: Echoes

Jessica Jones’un Yıldızı Krysten Ritter, “Orphan Black”in Devam Dizisinde Başrolü Üstlenecek