in

Samaritan İlk Bakış: Sylvester Stallone’lu Süper Kahraman Filmi Yolda

Samaritan filmi için ilk görsel yayınlandı. Yeni macerada Sylvester Stallone’nu kayıplara karışmış emekli bir süper kahraman rolünde izleyeceğiz.

Sylvester Stallone Kansas City dizi
- Reklam -
- Reklam -

Süper kahraman türü günümüzün gişe rekortmeni aksiyon rekortmeni filmlerinin genelini oluşturuyor. Yeşil perde ve CGI’ın olmadığı 70 ve 80’lerde o rolleri üstlenen, aksiyonuyla milyonları sinemaya çeken filmlerde ise Sylvester Stallone bir numaraydı. John Rambo ve Rocky Balboa zamanının Tony Stark’ı ve Steve Rogers’ıydı. Şimdi de, Stallone’nu emekli bir süper kahramanı canlandırırken izleyeceğimiz Samaritan için geri sayım başladı.

Overlord ve Son of a Gun filmleriyle tanınan yönetmen Julius Avery, yeni filmini şu sözlerle tanıtıyor:

“Bizim zamanımızda süper kahramanlar yoktu. Sadece aksiyon kahramanları vardı ve Sylvester Stallone bir süper kahramana en yakın insandı. Şimdi onu süper kahraman filminde izlemek yepyeni bir his olacak ve insanların da seveceğini düşünüyorum.”

- Reklam -

Julius Avery’nin filmin “yeni bir his” olacağı yönündeki yorumu çok da haksız sayılmaz. Samaritan ile süper kahramanlığa yeni bir pencereden bakacağız. Filmde yan komşusunun 20 yıl önce ortalıktan kaybolmuş bir süper kahraman olduğunu öğrenen bir gençle tanışacağız. Filmin tonu da bir yandan Stallone’nun karakterinin yaşlılığı ve gencimizin kendini bulma çabaları arasında kurulacak.

Samaritan ile Sylvester Stallone Uzun Süre Sonra Aksiyon Sahnelerine Dönecek

Samaritan Sylvester Stallone

Yine de, aksiyonsuz sönük bir film göreceğinizi düşünmeyin. Avery sözlerine şöyle devam ediyor:

“Büyük bir film çekiyoruz. Kahramanımızın aksiyona girdiğini göreceksiniz. Sylvester’ın uzun zamandır yapmadığı sahneler izleyeceksiniz. Bir kısmı efektlerle sağlanacak olsa da işin çoğunu kendisi yapıyor ve adam 73 yaşında. Ne kadar zor sahneleri çektiğini bilseniz şaşırırsınız. Yirmili yaşlardaki çoğu aktörün çekemeyeceği sahneleri, Sylvester bu filmde kusursuzca kotarıyor.”

- Reklam -

Samaritan’da Sylvester Stallone’nun gizli kimliğini öğrenen genç çocuk rolünü Javon Walton üstleniyor. Walton’u Euphoria’daki Ashtray rolüyle hatırlayabilirsiniz. Filmin kötü adamını da Game of Thrones’un Euron Greyjoy’u Pilou Asbæk canlandıracak.

Filmden gelen tek görselde de, Stallone’nu muhtemelen Walton’u bir arabadan korurken görüyoruz. Stallone’nun oynayacağı süper kahraman belli ki en klişeleşmiş süper-güçlü türden olacak. Filmin kahramanımızın yaşlılığını anlatacağını göz önüne alırsak bu kadar tanıdık bir karakteri ele alması son derece mantıklı.

Samaritan’ın 4 Haziran 2021’de sinemalarda yayınlanması planlanıyor.

Sylvester Stallone’nu süper kahraman olarak görebiliyor musunuz? Samaritan filmi ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlginç olabilir ama pek güzel bir şey olacağını sanmıyorum.

  2. Avatar for Hazal_Girisgen Hazal_Girisgen dedi ki:

    Bir an için Yondu ve Stakar’ın daha eski zamanlarından bir kesit olacak diye ümitlenmiştim. Neyse…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sevim Gozay ölüm

Yazar ve Gazeteci Sevim Gözay, 48 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Hogwarts Legacy Harry Potter oyunu

Hogwarts Legacy Çıkış Tarihi Ertelendi: Açık Dünya Harry Potter Oyunu 2022’ye Kaldı