in ,

SüngerBob Dizisinden Sandy Cheeks Kendi Filmine Kavuşuyor

SüngerBob dünyasının sevilen karakteri Sandy Cheeks kendi filmine kavuşuyor. Nickelodeon’ın ikonik serisi evreni yeni yapımlar ile genişlemeyi sürdürüyor.

Sandy Cheeks SpongeBob
- Reklam -
- Reklam -

Nickelodeon kanalının sevilen çizgi dizisi SüngerBob evreni genişlemeyi sürdürüyor. Yapım ana dizide 12. sezonu devirirken Keanu Reeves’li sinema filmi de izleyicilerle buluşmuştu. Şimdi ise serinin sevilen karakterlerinden sincap Sandy Cheeks için yeni bir film yapılacağı bilgisi geldi.

1999 yılından beri izleyicilerle buluşan SpongeBob SquarePants (SüngerBob Kare Şort), son olarak The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (SüngerBob KarePantolon: Firarda) filmi ile evrenini genişletmeyi sürdürmüştü.

Öte yandan Netflix ve Nickelodeon arasında gerçekleştirilen 200 milyon dolarlık anlaşma da ortaya yeni işlerin çıkmasına neden oluyor. Dizinin bir başka sevilen karakteri olan Squidward, kendi dizisi ile izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Elbette iki platformun tek projesi bu değil. İzleyiciler yakın zamanda SüngerBob evreninde geçecek yeni yapımlarla tanışmaya devam edecek. Bunlardan birisi ise Patrick adlı deniz yıldızını işleyecek dizi, diğeri ise SüngerBob’un çocukluğunu anlatacak yapım.

- Reklam -

SüngerBob Karakteri Sandy Cheeks Odaklı Film Paramount+’ta Yayınlanabilir

Sandy Cheeks SpongeBob

Bugünkü haberimiz ise SüngerBob’un yakın arkadaşlarından Sandy Cheeks hakkında. Yapımın Netflix için değil Paramount+ için geliştirildiği de öne sürülenler arasında. Sandy karakterine odaklanacak yapımın bir kısmı live-action, bir kısmı ise animasyon formatında olacak. Filmin çekimleri ise önümüzdeki ağustos ayında Meksika’da gerçekleştirilecek.

Sincap Sandy animasyon formatında olacakken çevresi live-action bir formatta hazırlanacak. Haber henüz Nickelodeon tarafından resmi olarak duyurulmamış olsa da Collider, kaynaklarının güvenilir olduğunu öne sürüyor.

Sandy Cheeks filminin senaryosu, SüngerBob yazarlarından Kaz Prapuolenis tarafından kaleme alındı. Kendisine SpongeBob Appreciation Day’in mimarlarından Tom J. Stern eşlik etti. Stern’in önünde iki yeni SpongeBob projesinin olduğu biliniyor. Dolayısıyla bu gerçek de iddiaları kuvvetlendirmeyi başarıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise Liza Johnson oturacak.

- Reklam -

Sandy Cheeks odaklı bu film, SüngerBob markasının ana seriden ayrı ilk filmi olacak. Hazırlanmakta olan The Patrick Star Show’un dizi formatında olacağını hatırlatmakta fayda var. Haliyle bu spin-off, sıradaki yapımların yolunu açması açısından da önemli bir yere sahip olacak.

Yapım için resmi onayın yakında Nickelodeon tarafından duyurulması bekleniyor.

Siz SpongeBob SquarePants evreninin genişlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Edebiyat Gerçekleri: Yazın Dünyasından 9 Tuhaf Bilgi

Edebiyat Dünyasının Derinliklerinden 9 İlginç Gerçek

Âlim Kadın Çıkmazı - Şükran Yücel

Şükran Yücel Yeni Öykü Kitabı “Âlim Kadın Çıkmazı” ile Okurlarla Buluşuyor