in

Saw Serisi 10. Filme Hazırlanıyor: Testere Geri Dönüyor

Saw 10 filmi yolda olabilir. Testere serisi henüz 9. macera olan Spiral’ı yayınlamadan sonraki adım için hazırlıklara başladı.

Saw 10 Testere
- Reklam -
- Reklam -

Saw 10 filmi için hazırlıklar başladı. Henüz 9. film olan Spiral: From the Book of Saw izleyici ile buluşmamışken bir sonraki yapım hakkında çalışmalara geçildiği bilgisi sızdırıldı.

İlk Testere filmi James Wan imzasıyla 2004 yılında vizyona girmiş ve dönemin korku filmi anlayışına yeni bir soluk getirmişti. Korku ve gerilim sinemasında önemli bir kapıyı aralayan Saw, uzun yıllar kendisinden söz ettirmeyi başarmıştı. 1.2 milyon dolarlık bütçeyle 100 milyon doları aşkın gişe hasılatı elde eden yapım, devam filmlerinin de kapısını kaçınılmaz olarak aralamıştı.

Zaman içinde bir marka haline gelen Testere, yıllar içinde yeni filmlerle izleyicinin karşısına çıkmayı sürdürdü. Tobin Bell tarafından canlandırılan Jigsaw, 3. filmde veda etmesine rağmen yeni yapımların ardı arkası kesilmedi. Son olarak 2017 yılında Saw: Legacy beyaz perdedeki yerini aldı. Onu takip edecek yeni film Spiral: Testere Devam Ediyor (Spiral: From the Book of Saw) ise Koronavirüs nedeniyle henüz vizyona giremedi. Kadrosunda Chris Rock ve Samuel L. Jackson gibi isimleri barındıran yapımın önümüzdeki mayıs ayında seyircisine kavuşması planlanıyor.

- Reklam -

Saw 10 Filmi Hakkında Gelişmeler Yolda

Yapımına başlanacak filmlerin listelendiği Production Weekly sitesi, önümüzdeki günlerde Saw 10 filmi için de çalışmaların başlayacağını duyurdu. Siteye göre Saw X olarak anılan filmin yapımcı koltuğunda James Wan’ın Atomic Monster şirketi oturuyor. Ancak Wan cephesi şimdilik bu konuyu yalanlamış durumda.

Saw 10 Testere

Elbette şimdilik elimizde henüz resmi bir açıklama yok. Ancak 9. filmin getireceği ses sonrası hazırlıkların hızlanabileceği de bir gerçek. Büyük yapım şirketleri şu sıralar çoğunlukla eski ve garanti işlere yeniden çevrimler ya da devam filmleri çekmekte ısrarcı. Saw da bu isteğin parçası olmaktan kurtulamayacak gibi görünüyor.

- Reklam -

Kısaca Spiral olarak anılan 9. film 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. Josh Stolberg ve Pete Goldfinger’ın senaristliğini üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda ise Testere 2 dahil pek çok korku filmini yönetmiş olan Darren Lynn Bousman yer alıyor.

Peki siz Testere serisinin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni filmlerden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk filmden sonra tüm çarpıcılığını yavaş yavaş kaybetti benim için. O yüzden televizyona gelsin bakarız modundayım. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Attack on Titan mangasi final bölümü

Attack on Titan Mangası 11 Yıllık Serüveninin Sonuna Geldi

the crown 5 sezon Andrew Scott tony blair

The Crown 5. Sezonda Tony Blair’ı Andrew Scott Canlandırabilir