in

Scarlett Johansson, Black Widow Filminden Sonra Marvel’a Veda Edecek

Scarlett Johansson, Black Widow filmiyle Marvel Sinematik Evreni’ne veda ediyor. Yıldız oyuncu, Natasha Romanoff rolüne yeniden dönmeyi düşünmüyor.

scarlett johansson black widow disney dava
- Reklam -
- Reklam -

Scarlett Johansson, Black Widow filmi ile Natasha Romanoff rolüne ve Marvel Sinematik Evreni’ne veda ediyor.

On yıllık bir çalışmanın ardından Natasha Romanoff’un Marvel Studios ile gelecek olan ilk solo macerası 2019’da San Diego Comic Con’da duyuruldu. Aslında ilk olarak Mayıs 2020’de gösterime girecek film, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle defalarca ertelendi. Ancak nihayet söz konusu bekleyiş sona erdi ve film kısa süre içerisinde sinemalarda olacak. Aynı zamanda Disney+’ın etkin olduğu ülkelerde de Premier Access kategorisinde ek bir ücretle izlenebilecek.

Black Widow’a ait solo film ilk duyurulduğundan bu yana, Avengers: Endgame’de ruh taşını elde etmek için kendini feda etmesiyle birlikte bu maceranın karakterin jübilesi olacağı tahmin ediliyordu. Karakteri kendi filminde 2016’daki Captain America: Civil War’dan sonrasında ile 2018’deki Avengers: Infinity War’dan öncesinde yaptıkları ile izleyeceğiz. Natasha Sokovia Anlaşmalarını ihlal ettiği için hâlâ kaçak olduğu bir zamana geri dönmüş olacak.

- Reklam -

Scarlett Johansson, Black Widow Sonrası Son Bir Kez Black Widow Rolü ile Karşımıza Çıkacak

black widow ne zaman

Şimdi de, 2010 yapımı Iron Man 2’daki ilk çıkışından bu yana Natasha Romanoff’u canlandıran Scarlett Johansson, Marvel’ın sinema dünyasının geleceğindeki durumu hakkında konuştu. Variety’ye verdiği demeçte büyük ihtimalle Black Widow olarak seyircilerin karşısına son defa çıktığını belirtti.

“Bir şeyler bitmiş gibi hissetmiyorum asla. Hâlâ 10 yıl önce çektiğim filmlerden replikleri deneyebileceğim yeni yollar düşünüyorum. Marvel’daki son on yılda tamamladığım işten gerçekten çok mutluyum. İnanılmaz derecede gurur duyduğum bir solo filmle ödüllendiriliyor gibi hissediyorum. Natasha ile olan çalışmamı tamamlanmış gibi hissediyorum, eğer böyle bir şeyse. Kişiliğinin birçok yönünü keşfettim. En iyi arkadaşları için hayatını feda etmesinin de kararlılıkla yaptığı bir seçim olduğunu hissediyorum.”

- Reklam -

Kendisini kanlı canlı izleyeceğimiz son film her ne kadar Black Widow olsa da, Marvel’s What If…? serisinde de yine Natasha Romanoff’a sesiyle hayat vereceğini hatırlatalım. Beklenen yapım 9 Temmuz 2021 itibarıyla sinemalarda olacak.

Peki ya siz Scarlett Johansson’ın Marvel’a veda etmesi ve bu rolü bir daha canlandırmayacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce devam etmeli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaşayan Dinozor: Avian - Pedram Türkoğlu

Kuşların Uzaktan Akrabası Dinozorlar “Yaşayan Dinozor: Avian” Kitabı ile Masaya Yatırılıyor

Bir Katilin Güncesi - Kim Young-ha

Bir Katilin Güncesi: Güney Kore Edebiyatının Çağdaş Yazarı Türkçede