in

Scarlett Johansson Marvel Sinematik Evreni’ne “Çok Gizli Bir Proje” ile Geri Dönüyor

Scarlett Johansson yeniden Marvel Sinematik Evreni’ne dönüyor. Kevin Feige, ünlü oyuncunun Black Widow ile hiçbir bağlantısı olmayan “çok gizli” bir projede yer alacağını duyurdu.

Scarlett Johansson Marvel Sinematik Evreni
- Reklam -
- Reklam -

Scarlett Johansson bir kez daha Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönmeye hazırlanıyor. Marvel Studios başkanı Kevin Feige, oyucunun Black Widow ile alakalı olmayan yeni ve çok gizli bir proje ile geleceğini duyurdu.

İlk defa 2010 yılında vizyona giren Jon Favreau yönetmenliğindeki Iron Man 2 filmi ile Marvel Sinematik Evreni’ne katılan Scarlett Johansson, uzun yıllar boyunca Black Widow karakterini canlandırdı. MCU’nun asıl Avengers takımında Iron Man, Captain America, Thor, Hulk ve Hawkeye ile birlikte yer alan isim, son olarak kendisine ait solo bir filmle hayranların karşısına çıkmış olsa da, Avengers: Endgame filmindeki ölümü ile maceraya veda etmişti. Cate Shortland’ın yönettiği ve Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenerek bu yıl gösterime giren Black Widow, sinemalarla aynı anda Disney Plus’a da geldi. Ancak bu durum, ünlü oyuncunun stüdyo ile aralarının açılmasına yol açacak davalık olmasına neden oldu.

Scarlett Johansson, defalarca ertelenen ve en sonunda hibrit formatla vizyona giren filmin potansiyel kazanç kaybı nedeniyle Disney’e dava açtı. Gerek hayranlar gerekse film endüstrisindeki sayısız isim oyuncuya bu konuda destek çıktı. Neyse ki her iki taraf da orta bir yolda buluşup anlaşarak sorunu uzamadan çözüme kavuşturdular. Sorunun çözülmesiyle birlikte Johansson yaptığı açıklamada Disney ve Marvel Studios ile çalışmaya devam etmeye hâlâ açık olduğunu söylemişti. Görünen o ki, bu ifade meyvesini çoktan vermiş durumda.

- Reklam -

Kevin Feige, Scarlett Johansson ile Yeni Bir Marvel Projesinde Çalışacak Olmaktan Dolayı Oldukça Mutlu

scarlett johansson black widow marvel

18 Kasım 2021’de düzenlenen Amerikan Sinematek Ödülleri’nin 35. sahibi Scarlett Johansson oldu. Sam Rockwell, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Downey Jr. ve Jeremy Renner gibi birçok ünlü yıldızla birlikte Marvel patronu Kevin Feige da bu ödülün ardından oyuncuyu tebrik eden isimlerden biri oldu. Deadline’ın haberine göre oyuncu hakkındaki yorumları sırasında Feige, ikilinin Black Widow veya Natasha Romanoff karakteriyle hiçbir ilgisi olmayan “çok gizli bir Marvel projesi” için tekrar bir araya geldiklerini söyledi. Ayrıca oyuncuyla ilgili düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti:

“Scarlett, yeteneğini ve yıldız gücünü on yıldan fazla bir süredir Marvel Sinematik Evreni’ne ödünç verdi. Bunca yıldır bu önemli rolü oynamayı seçtiği için ona son derece minnettarım. Kendisiyle çalışmak gerçekten kariyerimin en unutulmaz ve ödüllendirici işbirliklerinden biri oldu.”

- Reklam -

Kevin Feige, yeni projenin Black Widow karakteriyle herhangi bir bağlantısı olmadığını söylediğinden, birçok hayran daha şimdiden ne ile ilgili olduğunu merak etmeye başladı. Şu anda MCU’da güçlendirilmiş kadın karakterleri hikâye anlatımlarının ön saflarına yerleştirmek için büyük bir baskı var. Bu nedenle Johansson’un bu anlamda yeni bir rolde, bir dizi veya filmde yer alacak olması gayet olası duruyor. Ancak emin olduğumuz tek şey, sorunun cevabı için uzun bir süre bekleyeceğimiz.

Scarlett Johansson’ın MCU’da nasıl bir rolle geri döneceğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Bence MCU değil Star Wars’a yeni film için anlaştılar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mustafa kemal atatürk röportajı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Yıllarca Saklı Kalmış Röportajı İngiliz Arşivinde Bulundu

Kimdir Bu Mitat Karaman? Filmi

Kimdir Bu Mitat Karaman? Filmi Geliyor: Doğu Yücel’in Polisiye Romanı Sinemaya Uyarlandı