in

Scarlett Johansson Takviyesi: Wes Anderson’ın Yeni Filmi Kadrosuna Yıldızlar Katmayı Sürdürüyor

Scarlett Johansson, yeni Wes Anderson filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ekipte Tilda Swinton, Bill Murray, Margot Robbie, Tom Hanks gibi isimler de yer alıyor.

Scarlett Johansson, Yeni Wes Anderson Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Wes Anderson yeni filmi için oyuncu kadrosu konusunda çarpıcı isimlerle anlaşmayı sürdürüyor. Tilda Swinton ve Bill Murray’nin yer aldığı yapımın çekimleri kısa süre önce başladı. Kadroya dahil olan son ismin ise Scarlett Johansson olduğu duyuruldu.

Sinemaseverler ünlü yönetmenin The French Dispatch adlı yapımını merakla beklerken Anderson sıradaki projesi için çalışmalara çoktan başladı. Henüz adı açıklanmayan yapım, şimdiden oyuncu kadrosu ile dikkat çekici isimleri bir araya getirmeyi başardı. Anderson’ın yeni yapımında Tilda Swinton ve Bill Murray ile birlikte Margot Robbie, Tom Hanks, Jason Schwartzman, Rupert Friend ve Adrien Brody’nin de yer alacağı açıklanmıştı. Ekibe katılan son isim ise Marvel evreninde Black Widow karakterini canlandıran Scarlett Johansson oldu.

Çekimleri İspanya’da gerçekleştirilen yeni Wes Anderson filmi, Black Widow ile birlikte Her, Lost in Translation ve Ghost World ile de tanınan 36 yaşındaki Amerikalı oyuncu Johansson’ı da bünyesine kattı.

- Reklam -

Yeni Wes Anderson Filmi Scarlett Johansson ile Oyuncu Kadrosunu Genişletiyor

Son yıllarda kendine has sinema tarzıyla adından sıkça söz ettiren Wes Anderson, 1996 yılında çektiği Bottle Rocket ile başladığı yönetmenlik kariyerine Rushmore, The Royal Tenenbaums, The Life Aquatic with Steve Zissou, The Darjeeling Limited, Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel ve Isle od Dogs ile devam etmişti. Yönetmenin son filmi The French Dispatch ise galasını 74. Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirdi. Yapım izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Scarlett Johansson, Yeni Wes Anderson Filmi

Wes Anderson çektiği son filmlerde oyuncu kadrolarını çoğunlukla A sınıfı isimlerle kuruyor. Henüz adı açıklanmayan yapım da görünüşe göre benzer bir yolla tasarlanıyor.

- Reklam -

Son olarak Scarlett Johansson’ın da dahil olduğu yapımın konusu da hâlâ gizli tutuluyor. Filmin çekimlerinin ise önümüzdeki eylül ayının sonunda tamamlanması bekleniyor. Bu süreçte oyuncuların rolleri ve yapımın konusu hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle tekrar tekrar ertelenen The French Dispatch’in de 3 Aralık 2021 tarihinde Türkiye’de vizyona gireceğini hatırlatalım.

Siz Wes Anderson’ın sinema serüveni hakkında ne düşünüyorsunuz? The French Dispatch için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gece Tüm Kanlar Karadır - David Diop

Uluslararası Booker Ödülü Sahibi David Diop’ın Gece Tüm Kanlar Karadır Romanı Türkçede

Korku Filmleri: En Dehşet Verici 10 Karakter

Korku Filmlerinin En Dehşet Verici 10 Karakteri