in

Ant-Man’in Thanos’un ‘İçine Girerek’ Titanı Öldürdüğü Teoriye Scott Lang’den Yanıt Geldi: “Bu İğrenç Bir Şey”

Scott Lang karakteri, Marvel hayranlarının Ant-Man’in Thanos’u öldürebileceği alternatif son hakkındaki teoriye cevap verdi.

Scott Lang, Ant-Man ve Thanos Teorisi
- Reklam -
- Reklam -

Scott Lang karakteri, Marvel Sinematik Evreni’nde bazı hayranlarca gündeme getirilen ve artık bir internet esprisi olmuş Ant-Man ve Thanos teorisi hakkında konuştu.

Disney’in tanıtımında bir video klip ile hayranların karşısına geçen Paul Rudd, Marvel bünyesinde canlandırdığı Ant-Man karakteri ile sorulara cevap verdi. Ünlü aktör Avengers: Endgame filminde neden küçülerek Thanos’un poposuna girip çılgın titanı öldürmediğine dair popüler internet teorisi hakkında açıklamalarda bulundu.

21 film boyunca yavaş yavaş yükselen ve en sonunda Endgame ile final yapan Avengers serisi sinema tarihinin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Iron Man ve Captain America ile birlikte evrenin yarısını yok etmek isteyen Thanos’a karşı mücadele veren Yenilmezler “zaman soygunu” ile günü kurtarmayı başarmıştı. Ancak Endgame’den önce Yenilmezler’in Thanos’u nasıl alt edebileceğine dair alternatif fikirler internette dolanmaya başlamıştı.

- Reklam -

Bunlar arasındaki en popüler teori ise Ant-Man’in küçülerek Thanos’un poposuna girmesi ve sonrasında büyüyerek Titan’ı içeriden patlatarak öldürmesiydi. Teorinin filmde görünmesi beklenmese de tüm saçmalığına rağmen potansiyel olarak mümkün olması, teoriyi hayranlar arasında popüler hâle getirdi. Birçok komik resme ve hatta bir şarkıya uyarlanan teori en sonunda resmi ağızlardan yanıtlandı.

Scott Lang, Ant-Man ve Thanos Teorisi

Teori, Amazon Prime’da yayınlanan ve Türkiye’de sansüre uğrayan The Boys dizisinin yeni sezonuyla tekrar gündeme gelmişti.

Scott Lang, Disney’in Eğlence Gemisinde Ant-Man ve Thanos Teorisini Ele Aldı

Ant-Man News sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan ve Disney’in bir eğlence gemisinde gösterilen Avengers: Quantum Encounter videosunda Evangeline Lilly tarafından canlandırılan Wasp ve Paul Rudd’ın oynadığı Ant-Man karakterleri yer alıyor.

Rudd videonun başında hayran teorisine atıfta bulunuyor ve şunu söylüyor:

“Neden küçülüp, ‘içeri girmediğim’ ve yani… Thanos’u oldukça yaratıcı bir şekilde öldürmediğime dair bazı söylentiler duyuyorum. Her şeyden önce bu iğrenç bir şey. İkincisi bu göründüğünden daha karmaşık bir durum. Bakın size şöyle anlatayım…”

- Reklam -

Ancak tam da bu sırada Lilly araya giriyor:

“Keşke bunun için yeterince zamanımız olsaydı.”

The Disney Wish eğlence gemisi 14 Temmuz tarihinde Marvel temalı Avengers: Quantum Encounter yolculuğuna başlıyor. Ant-Man ve Wasp’ın yolculara interaktif videolarla ve görevlerle eşlik ettiği yolculuk aynı zamanda Captain America, Captain Marvel ve evrenin dört bir köşesinden gelen kötü karakterleri de barındırıyor.

Diğer taraftan Ant-Man’in üçüncü solo filmi Ant-Man and the Wasp: Quantummania 17 Şubat 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Siz hayran teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Ben olsam “Bu fikir kimden çıktı, Rian Johnson’dan filan mı?” derdim. Böyle bir yöntemi neden kullanmadılar diye takıntı yapmanın ve teori kurmanın bir alemi yok. “Gerçeklik Taşı ile vücudunu Pym Partikülleri’ni absorbe eden bir yapı kazandırmıştı, Ant-Man içeri girse bile sağ çıkamazdı” yada buna benzer türevli binlerce açıklama yapabilirsin ama son tahlilde, ne önemi olabilir ki?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nathan Fillion firefly joss whedon

Firefly’ın Yıldızı Nathan Fillion, Joss Whedon’a Destek Verdi: “Bir Saniye Bile Düşünmeden Onunla Yine Çalışırdım”

sinek kuşu renkli tür

Dünyanın En Renkli Kuş Türünün “Sinek Kuşu” Olduğu Ortaya Çıktı