in

Scream 6 Geliyor: Çığlık Serisi Yeni Filmlerle Devam Ediyor

Scream 6 filmi için hazırlıklar başladı. Çığlık serisi, gişedeki dikkat çeken geri dönüşün ardından maceraya yeni bir yapımla devam edecek.

Scream 6 çığlık yeni film
- Reklam -
- Reklam -

Scream 6 resmi olarak duyuruldu. Çığlık serisi yeni yapımlarla yola devam etmeye hazırlanıyor. Sıradaki filmin çalışmalarına önümüzdeki yaz başlanacak.

Beşinci Çığlık filminin gişede dünya çapında 120 milyon dolardan fazla hasılat elde etmesiyle yapımcı stüdyo harekete geçti. Paramount ve Skyglass Çığlık 6 için çalışmalara önümüzdeki yaz başlıyor..

Kült korku filmi Scream, yeni yapımlarla macerasına hız kesmeden devam ediyor. İzleyicilerin geçen ocak ayında vizyona giren beşinci filme yorumu genellikle olumluydu. Dolayısıyla kült korku filminin geri dönüşü oldukça görkemli oldu. Yapım Neve Campbell, Courtney Cox ve David Arquette gibi eski yıldız oyuncuları beyaz perdede konuk etmiş, yeni oyuncularla da yeni nesil izleyiciye ulaşmayı hedeflemişti.

- Reklam -

The Hollywood Reporter tarafından yapılan habere göre Hayalet Surat yeni bir filmle daha perdedeki yerini alacak. Resmi açıklamaya göre Paramount Studios ve Spyglass altıncı Scream yapımına yeşil ışık yaktı. Bununla birlikte beşinci filmin arkasındaki başarılı ekip Çığlık 6 için kolları sıvamış durumda. Filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisi geçecek. Senaryo ise James Vanderbilt ve Guy Busick’e emanet.

Scream 6 Filminde Çığlık Serisini Başlatan Kevin Williamson Danışman Yapımcı Olarak Yer Alacak

Serinin yeni filmi için oluşturulan yaratıcı ekip yine oldukça iddialı. 2015 yılında hayatını kaybeden Wes Craven’dan kalan yönetmen koltuğunda isimler Bettinelli-Olpin ve Gillett oturuyor. Ayrıca 25 yıl önce Scream serisinin temellerini atan Kevin Williamson da yeni filmin danışman yapımcısı olacak.

Scream 6 çığlık yeni

Project X Entertainment ekibinden Vanderbilt, Paul Neinstein ve William Sherak ise yapımcı olarak Scream 6 filmin arka planında yer alacak. Ekip verdiği röportajda yeni film için şunları söyledi:

- Reklam -

“Böylesine muhteşem bir yaratıcı ekiple çalışma fırsatını bulmak inanılmaz. Şunu söylemeliyiz ki Wes (Craven) ve Kevin (Williamson) tarafından ustaca açılmış bu yolda bulunmak hayatımız boyunca istediğimiz bir şeydi. Dolayısıyla Çığlık efsanesinin bir sonraki filmini ortaya koymaktan dolayı oldukça heyecanlıyız.”

1996 yılında sinemalarda kendisini gösteren korku ve gerilim filmi türü tanımlayan nadir eserler arasında sayılıyor. Yönetmenliğini Wes Craven’ın yaptığı senaryosunu Kevin Williamson’ın kaleme aldığı Scream, korku sinemasının önemli figürlerinden birisi olarak anılıyor.

Siz Scream 6 filmi için heyecanlı mısınız? Serinin devam edecek olması hakkında hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Kayıp Rıhtım Okur Anketi Oylama Süreci Başladı

2021 Kayıp Rıhtım Okur Anketi’nde Oylama Zamanı: Yılın EN’lerini Birlikte Belirliyoruz

Pera Palas'ta Gece Yarısı fragman netflix

1919’un İstanbul’unda Geçen “Pera Palas’ta Gece Yarısı” Dizisinden Fragman: Netflix’ten Zaman Yolculuğu