in ,

Çığlık 6’dan İlk Tanıtım Fragmanı: Scream Serisi Yolculuğuna Yeni Filmiyle Devam Ediyor

Scream 6 filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Çığlık’ın önceki filminden hayatta kalanların hikâyesi bir sonraki bölümle devam ediyor.

scream 6 tanitim fragman
- Reklam -
- Reklam -

Scream 6 filmi ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Resmi adı Çığlık 6 olarak duyurulan film, beşinci film oyuncularını yeni bir korkunç macera için tekrar bir araya getiriyor.

Yeni Çığlık filmi, Jenna Ortega’nın Tara Carpenter, Melissa Barrera’nın Sam Carpenter, Jasmine Savoy Brown’ın Mindy Meeks-Martin ve Mason Gooding’in Chad Meeks-Martin karakterlerini geri getiriyor. Hayatta kalan dört isim Son Hayalet Maskeli cinayetlerinin ardından Woodsboro’yu geride bırakır ve yeni bir sayfa açmak ister. Bu yılın başında çıkan filmin doğrudan devamı niteliğinde olacak altıncı filmde geri dönecek diğer oyuncular arasında Gale Weathers rolünde Courteney Cox ve dördüncü yapımda çıkış yapan karakteri Kirby Reed rolünde Hayden Panettiere yer alıyor.

Paramount Pictures, Damien Chazelle’in yönettiği Babylon’un sinema salonlarına gelmesi ile Scream VI için ilk resmi fragmanı da yayınladı ve çevrimiçi olarak takipçilerine sundu. Yaklaşık bir dakika süren görüntüler, bir metro vagonunda geçen büyük bir sahneyi göstererek filmin New York City ortamını vurguluyor. Cadılar Bayramı gecesi ve kalabalık arabadaki neredeyse herkes kostüm giymiş durumda ve Ghostface gibi giyinmiş birkaç kişi de göze çarpıyor. Sam, özellikle bir Ghostface’in gözünü ona dikmiş şekilde baktığını hissedip arkadaşlarını uyarıyor.

- Reklam -

Yayınlanan tanıtım fragmanına Türkçe altyazılı olarak hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Scream 6 Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk görüntülerin Scream 6 ile ilgili ortaya koyduğu en önemli şeylerden biri Cadılar Bayramı sezonunda geçmesi. Bu da geri dönen ve karakterlerin hayatta kalma çabalarını büyük ölçüde karmaşıklaştıracak. Ghostface, diğer kostümlü insanlar arasında görünmez bir şekilde saklanmayı bir alışkanlık haline getiren bir karakter. Bu da Çığlık 2’deki Stab film galasına, Çığlık  3’teki bir Hollywood kostüm deposuna ve Çığlık 4’teki bir Stab film maratonuna işaret ediyor. Altıncı filmdeki yeni katil veya katillerin Ghostface maskesini takmayarak daha kendilerini kalabalığın içine karıştırma ihtimali var.

Şimdilik Scream 6 için bir çıkış tarihi bulunmuyor.

- Reklam -

Scream 6 Filminden İlk Tanıtım Fragmanı: Çığlık Serisi Devam Ediyor

GÜNCELLEME: Resmi fragman paylaşıldı. İzlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Scream 6 için yayınlanan ilk tanıtımı sizler nasıl buldunuz? Beşinci filmi izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

God of War Dizisi Amazon Prime Video

Amazon’dan “God of War” Dizisine Yeşil Işık: Yapımın Başında Zaman Çarkı Uyarlamasından Rafe Judkins Var

Güç Yüzükleri 2. Sezon Kadın Yönetmenlerin Elinden Çıkacak

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin 2. Sezon Bölümleri Kadın Yönetmenlerin Elinden Çıkacak