in

Scream Oyuncuları Devam Filmine Sıcak Bakıyor

Sevilen korku klasiği Scream filminin oyuncuları, ikonik serinin olası beşinci filmine dair görüşlerini dile getirdi.

Scream
- Reklam -
- Reklam -

90’lı yılların sonuna damgasını vuran ve korku, gerilim türlerinde ikonik bir film olarak akıllara kazınan Scream (Çığlık) için yeni bir sinema filmi fikri gündeme geldi. Yeni filmin bir yeniden çevrim mi yoksa devam filmi mi olacağı ise henüz belli değil.

İlk defa 1996 senesinde yayınlanan ve yönetmenliğini Wes Craven’ın üstlendiği film kısa zamanda büyük ses getirmişti. Hemen ertesi yıl yeni Scream 2 vizyona girmiş; sonrasında da 2000 ve 2001 yıllarında gelen yapımlarla seri bir dörtleme halini almıştı. Bununla birlikte yapımcılar beyaz perde dışında, televizyon dünyasına da giriş yapmış; 2015’ten günümüze süregelen 3 sezonluk bir diziye imza atmıştı.

Ghostface karakteri ve maskesi tüm dünyada bilinen, popüler kültürün önemli bir parçası haline gelmişti. Birçok eski yapımın yeniden uyarlandığı, evrenlerin sıfırlandığı bir dönemde ise olası bir projeye dair oyunculardan kimi cevaplar alındı.

- Reklam -

Serinin bütün filmlerinde oynamış olan Neve Campbell, geçen sene yönetmen Wes Craven’siz bir Scream filminin çok zor olacağını dile getirmişti.

Scream 5 Henüz Fikir Aşamasında

Craven, 2015 yılında hayatını kaybettikten sonra seriye yeni bir filmin gelip gelemeyeceği belirsizliğini koruyordu. Campbell, önceki filmlerin başarısını yönetmenin yeteneğine bağlamıştı. Kevin Williamson’ın senaryolarını çok zekice bulan oyuncu, aslan payını ise Craven’e veriyordu. Serinin tutarlılığını koruyanın Craven olduğunu ve başka bir yönetmenle böyle bir filmin altından kalkmasının zor olacağını da sözlerine ekledi.

- Reklam -

Serinin bir başka oyuncusu olan David Arquette ise, beşinci bir filmin Wes Craven’a armağan edilmesi gerektiğini düşünüyor. Slasher Radio’ya konuşan aktör, böyle bir filme dahil olmayı çok istediğini; Craven’ın da bu işin bir şekilde parçası olacağını hissettiğini dile getiriyor.

Şu an için Scream 5 için resmi bir onay gelmiş değil. Ancak oyunculara yöneltilen sorular böyle bir adımın olası olduğunu gösteriyor.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filmin oyuncuları yerine, izleyicilere sormaları gerekmiyor mu ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael McElhatton

Michael McElhatton, Zaman Çarkı Dizisine Katıldı

Mamut

Meksika’da Binlerce Yıllık Mamut İskeletleri Bulundu