in

Sessiz Bir Yer 2’nin (A Quiet Place 2) Çekimleri Başladı

Düşük bütçesine rağmen beklentileri aşarak yüksek gişe hasılatı elde eden korku filmi Sessiz Bir Yer’in (A Quiet Place) devam filminin çekimlerine başlandı.

Sessiz Bir Yer
- Reklam -
- Reklam -

Geçen yıl, sinemalarda bizi hiç de alışık olmadığımız türden bir film karşıladı. Bu filmin büyük bir bölümü sessizdi ve insanlar işaret diliyle anlaşıyor, ses çıkardıkları anda bir anda beliren canavarların kurbanı oluyordu. Evet, zamanında “başarılı olduğuna şaşırıldığına” dair haberleri bile çıkan Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) filminden bahsediyoruz. Film o kadar sevilmişti ki hızlı bir şekilde devam kararı alınmıştı. Söz konusu haberi de geçtiğimiz yıl sizlerle paylaşmıştık.

Yeni filmin nerede geçeceği, o sessiz dünyanın ne yönde gelişeceği belli olmasa da çekimlere başlandığı belirtildi. Hem yönetmen hem de oyuncu olarak karşımıza çıkan Krasinski’yi yeniden görüp görmeyeceğimiz henüz bilinmiyor. Ancak Emily Blunt, Millicent Simmonds ve Noah Jupe’un canlandırdığı karakterler filmdeki mücadelesine devam edecek. Filmin vizyon tarihininse 2020 olduğu söyleniyor.

Sessiz Bir Yer

- Reklam -

Çekimler sürerken oyuncuların yoğun zamanlar yaşadığını da belirtmeden geçmeyelim. Filmin yine yönetmenliğini üstlenip senaryo ekibinde yer alacak olan Karsinski, Amazon’da üçüncü sezonunu izleyeceğimiz Tom Clancy’s Jack Ryan’da oynuyor. Emily Blunt’ın, Dwayne Johnson’la rol aldığı Jungle Cruise’un çekimleri yeni tamamlandı. Kadroya ikinci filmde dahil olan Tyree Henry’yi de Joaquin Phoenix’in oynayacağı Joker filminde göreceğiz.

- Reklam -

Devam filmleri tüm hayranlar için endişe vericidir. Sessiz Bir Yer, insanların canavarlardan kaçtığı dünyayı derinlemesine işlemeyi ve karakterlerin verdiği mücadeleyi seyirciye hissetmeyi başarmıştı. İnsanların, canavarlardan kaçmak yerine onlarla nasıl başa çıkabileceğini de görmüştük. Bizler yeni filmi umut ve endişeyle beklerken Krasinski, ikinci filmin bildiğimiz devam filmlerinden çok daha farklı olacağını söylüyor.

Sessizliğin hüküm sürdüğü bir film fikriyle bize ilginç bir deneyim yaşatan Sessiz Bir Yer’in devamı için biraz daha beklememiz gerekiyor. Peki, siz ne düşünüyorsunuz? İlk film bitmesi gereken yerde mi bitti yoksa hayranların, bu sessiz dünyanın ne yönde gideceğini görmeye ihtiyacı var mıydı? Yorumlarınızı forumlarımız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.
Kaynak: screenrant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ben henüz ilkini izlemedim. :smiley:

  2. Avatar for Montana Montana dedi ki:

    Korku filmi sevenlerin izlememesi gerektiğini düşündüğüm film.

    Yaratıklar aşırı derecede Alien benzeri şeyler. Aralarındaki tek fark bu yaratıkların kör olmaları. Ayrıca korkutucu oldukları da pek söylenemez. Korku filmi değil de daha çok fantastik diye izlenebilir.

    Benim korku filmi beklentilerimi karşılayamadı açıkçası. Tabii beğenen de olabilir. Ancak korku filmi izlemeyi seven, kendisini korku izleyicisi kategorisine koyabilecek insanların yakınında bile durmaması kanaatindeyim.

  3. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    İlginç bi filmdi. Devamı seyredilir, tabi eğer canavarlar hakkında daha fazla bilgi verilirse. Aynı işleyişle telrardan film çelerlerse izlenmez ,gişede batarlar

  4. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Filmi dikkate değer kılan o dünyada hayatta kalmaya çalışan ailenin iç gerilimleriydi. Canavarların kökenini merak etmemiştim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2019 Locus Ödülleri

2019 Locus Ödülleri Sahiplerini Buldu

SabitFikir A7

SabitFikir Dergisinde “Eşcinsel” Sansürü