in

Scooby-Doo Karakteri Shaggy, 18+ Yeni Mortal Kombat Kadrosunda

Yeni Mortal Kombat filmi Battle of the Realms, Scooby-Doo’dan ‘meme’ hâline gelmiş Ultra Instinct Shaggy karakterini de gösterdi.

Scooby-Doo Shaggy Mortal Kombat
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat: Battle of the Realms animasyon filminin Scooby-Doo ile uzun bir süredir söylentisi dolanan Ultra Instinct Shaggy karakterini de göstereceği, yayınlanan kısa bir video ile netleşti.

Warner Bros Animation. tarafından hazırlanan ve geçen haziran ayında çıkış tarihi de duyurulan Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms filminde, uzun süredir tartışılan bir karakterin yer alacağı belli oldu. Hanzo Hasashi’nin intikam adına nasıl Scorpion’a döndüğünü konu edinen Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge adıyla yayınlanan yapım, şimdi de yeni macerası ile devam etmeye hazırlanıyor.

Şimdi de film için yayınlanan yeni bir açılış sahnesi jeneriğinde, parlak yeşil bir aura ile çevrili, gözleri tehditkar bir şekilde parlayan Shabby’nin Scorpion’u boynundan yakalayıp Mortal Kombat’ın Cehennem versiyonu olan Netherrealm’e geri çektiği gözüküyor. Hemen aşağıdan bu kısa videoyu izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms – Shaggy Sahnesi | İZLE

YouTube video

İlk defa 2017’de ortaya çıkan bir meme olan Shaggy’nin bu şekli, Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur filminde, Dragon Ball Super’da Goku’nun elde ettiği yeni güç seviyesi olan Ultra Instinct’e benzetildi. O zamandan bu yana karakterin Warner Bros. tarafından resmi olarak kabul edilmesi için de farklı kampanyalar yürütüldü.

Shaggy’nin filmin giriş jeneriğinde yer alması, Ölümcül Dövüş hayranlarının aynı zamanda Shaggy’nin Mortal Kombat 11’de de görünmesi için bir sebep olabilir. Hayranlar daha önce bununla ilgili Change.org’da bir kampanya başlatmış ve 380 binden fazla imza toplamayı başarmışlardı.

Ne yazık ki Ultra Instinct Shaggy, Mortal Kombat: Battle of the Realms’ın açılış logolarında görünse de, filmin içinde yer almıyor. Bunun nedeni de tahmin edileceği üzere Shaggy’nin filmdeki varlığının diğer tüm karakterleri güçsüz kılacağı ve dolayısıyla hikâyeyi çok çabuk bitireceği gerçeğidir.

- Reklam -

Şu anda Blu-Ray ve DVD seçenekleri ile yayınlanmış olan filmin kısa süre içerisinde dijitale de gelmesi bekleniyor.

Peki ya sizler yeni filmde Ultra Instinct Shaggy’nin yer alacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

La Casa De Papel 5. Sezon Bölümleri Netflix

La Casa De Papel 5. Sezon Bölümleri Netflix Kütüphanesinde

Herkes Her Şeyin Farkında - Anıl Mert Özsoy

Anıl Mert Özsoy’dan Türkiye’nin Yakın Geçmişine Odaklanan Öyküler: Herkes Her Şeyin Farkında