in

Shang-Chi 2 Kesinleşti: MCU’nun Sevilen Yapımının Devam Filmi Aynı Ekiple Geliyor

Shang-Chi 2 kesinleşti. Simu Liu’lu Marvel Sinematik Evreni filmi, on yüzük efsanesinin maceralarını hayranlarıyla buluşturmaya devam edecek.

Shang-Chi 2 Marvel Devam Filmi Kesinleşti
- Reklam -
- Reklam -

Shang-Chi 2 resmi olarak duyuruldu. Geçen eylül ayında vizyona giren ve Koronavirüs pandemisi döneminde iyi bir gişe başarısına ulaşan Marvel Sinematik Evreni filmi, aynı yönetmen ve başrol ile devam edecek. Çalışmalar ise şimdiden başladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan gecikmeler sonrası Marvel Sinematik Evreni’nin Black Widow sonrası ikinci 4. aşama filmi eylül başlarında beyaz perdeye geldi. Filmin vizyona girmesi büyük beklentilerle karşılandı. Çünkü her ne kadar pandemi sonrası ikinci MCU filmi olsa da, hibrit model ile gelmeyen ve sadece sinemalara gelen ilk Marvel filmiydi. Vizyona girdiği dönemde artan vakalar sinemaların bir kez daha seyircisiz kalabileceği endişesi de doğurduğu için yapımın gişe başarısı sinema sektörü açısından da önem arz ediyordu. Ancak korkulan olmadı ve Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, hem aldığı olumlu eleştiriler hem de yakaladığı gişe başarısı ile beklentileri tamamen aştı.

Film, suçlu babası Wenwu (Tony Leung) tarafından mükemmel bir suikastçı olarak yetiştirilen ancak bu kaderinden kaçarak yetenekli bir savaşçı olan itibari Simu Liu’nun canlandırdığı karakterin maceralarını konu ediniyor. Kendisi için çizilen karanlık yoldan kaçmak için çaresiz kalan Shang-Chi, on yıl sonra peşini bırakmayan geçmişi ile yüzleşiyor ve On Halka efsanesinin yeni kaderi olmasına izin veriyor.

- Reklam -

Shang-Chi 2 Filmi Çalışmaları Başladı

Shang-Chi 2 onay

Awkwafina, Meng’er Zhang, Fala Chen ve Michelle Yeoh gibi isimlerin de yer aldığı filmin bir devamının olacağı zaten tahmin ediliyordu. Yine de şimdiye kadar resmi bir açıklama yoktu. Ancak Deadline’ın haberine göre Disney, Shang-Chi 2 için resmi onayı verdi. Ayrıca ilk filmin yönetmeni ve senaristi olan Destin Daniel Cretton’ın bir kez daha maceranın başında olacağını doğruladı.

Destin Daniel Cretton, daha öncesinde Marvel Studios ve Hulu’s Onyx Collective ile çok yıllı genel bir anlaşma imzaladı. Bu da bir bakıma Cretton’ın Shang-Chi 2 üzerinde çalışmasının yolunu açtı. Yönetmen ayrıca Disney+ için şu anlık adı gizli tutulan bir MCU dizisi üzerinde çalışıyor. Marvel’ın patronu Kevin Feige konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

- Reklam -

“Destin, Shang-Chi ve On Halka Efsanesi’ne benzersiz bir bakış açısı ve beceri getiren harika bir işbirlikçi. Filmde birlikte çalışırken harika zaman geçirdik ve Disney+’ta hayata geçirilecek hikâyeler için çok ilginç fikirleri var. Bu yüzden onunla ilişkimizi genişletmekten heyecan duyuyoruz ve başlamak için sabırsızlanıyoruz.”

Shang-Chi 2 filminin gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? İlkini beğenmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KonniCHiwaL1 KonniCHiwaL1 dedi ki:

    Shang-Chi 1 İ COK Aşırı Begendim Ve Begenildi Emege Saygı Ve Shang-Chi 2 Dört Gözle Bekliyoruz Bir An Önce Cıkmasını İstiyoruz Biliyorum Kolay Birşey Degil Cekimler Vb Vb Yapımcıya Saygım Sonsuz Demek İstedigim Beklemekdeyiz… <3

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cowboy Bebop 2. sezon iptal

Cowboy Bebop İlk Sezonun Ardından İptal Edildi: Netflix Fişi Çekmekte Gecikmedi

Lili May: Karakatman (3. Kitap) - Hatice Aksüt

Hatice Aksüt İmzalı Lili May Serisi “Karakatman” ile Tamamlandı