in ,

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings Fragmanı: Marvel Sinematik Evreni Filmi Yaklaşıyor

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings için merakla beklenen ilk fragman yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi eylülde geliyor.

Shang-Chi 2 onay
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü aşama filmlerinden Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings fragmanı yayınlandı. Başrolünde Simu Liu’nun yer aldığı ve kamera arkası da dahil olmak üzere neredeyse tüm ekibi asyalılardan oluşan yapım eylül ayında gösterime girecek.

2019 yılında duyurulan ve duyurulduğu günden bu yana çalışmaları devam eden yapım nihayet ilk videosu ile hayranlarının karşısına çıktı. Destin Daniel Cretton’ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Simu Liu’nun yer aldığı yapım babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen kung fu ustası Shang-Chi’nin maceralarını anlatacak.

Filmin çekimleri geçen yılın şubat ayında başlamış ancak Çin’in Wuhan kentinde başlayan Koronavirüs pandemisi tedbirleri nedeniyle ertelenmişti. Bu nedenle filmin çıkış tarihi ilk açıklanandan bu yana birkaç defa değişti.

- Reklam -

Nihayet filme ait ilk fragman bugün Marvel tarafından yayınlandı. Görüntüler, Liu’nun yeni Marvel süper kahramanı da dahil olmak üzere yaklaşan filmden ne beklenebileceğine dair ilk bakışı gösteriyor. Aynı zamanda bu teaser, bugün 32 yaşına basan Liu’nun doğum gününde yayınlanmış oldu.

Yayınlanan ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragman yayınlanmadan birkaç saat önce filmin başrolü Simu Liu, Twitter hesabından göründüğü ilk afişi paylaşmış ve bundan daha güzel bir doğum günü hediyesi olamayacağını söyleyip çıkış tarihini söyleyip, fragmanın birkaç hafta içinde geleceğini belirtmişti. Neyse ki hayranlar ilk görüntüler için belirttiği süre boyunca beklemek durumunda kalmadı.

Marvel’ın dördüncü aşama maceralarından biri olan Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi‘nde Simu Liu ile birlikte Tony Leung, Awkwafina, Michelle Yeoh, Jiang Nan, Meng’er Zhang, Ronny Cheng, Fala Chen ve Jiang Len gibi isimler yer alıyor.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 3 Eylül 2021 tarihinde sinemalarda olacak. Filmin Black Widow gibi aynı gün Premier Access seçeneği ile Disney+’a gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Ayrıca yaş sınırı da şimdilik açıklanmış değil.

Shang-Chi’nin yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Marvel Youtube

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Superman 83 yaşında DC Comics

DC Comics’in İkonik Karakteri Superman 83 Yaşında

After Life 3. Sezon Çekimleri Ricky Gervais

Ricky Gervais’li After Life’ta 3. Sezon Çekimleri Başladı