in ,

Shang-Chi’den İkinci Fragman: Yeni Marvel Kahramanına Detaylı Bakış

Yeni Shang-Chi fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni kahramanının düşmanları da yeni görüntüler ile ortaya çıktı.

Shang-Chi 2
- Reklam -
- Reklam -

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’in yeni fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü faz yapımlarından biri olan yapım, eylülde geliyor.

Aşılanma sonrası tüm dünyada yavaş yavaş sinemaların yeniden açılması, eğlence sektörü devlerinin tanıtımlarına da hız kazandırdı. Marvel Studios da bu stüdyolar arasında yer alıyor. Temmuz itibarıyla vizyona girecek olan Cate Shortland yönetmenliğindeki ve Scarlett Johansson’ın başrolünde yer aldığı Black Widow’unun ardından, stüdyonun bir sonraki işi de Shang-Chi olacak.

Destin Daniel Cretton yönetmenliğindeki ve Simu Liu başrolündeki film, ağırlıklı olarak Asyalı oyunculardan oluşuyor. Özellikle Marvel Sinematik Evreni adına yeni karakterler tanıtacak olması ve evrenin hiç bahsedilmeyen yanlarına girecek olması da hayranlar adına heyecan verici. Bunun yanı sıra film, Iron Man 3’deki sahte çıkışın ardından Wenwu adlı gerçek Mandarin’i de tanıtacak. Shang-Chi’nin iyilik adına babasına karşı çıkması, baba ve oğul dinamikleri açısından da yeni bir dinamik oluşturacak.

- Reklam -

Geçen nisan ortasında paylaşılan ilk fragmanın ardından, Marvel tarafından beklenen filmle alakalı ikinci fragman da yayınlandı. İlkine göre daha aksiyonlu olan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Shang-Chi Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmin yeni fragmanı, başkarakterin duygusal ve psikolojik durumunun yanı sıra, yetenekleri ve dövüş becelerine de daha fazla odaklanıyor. Ayrıca The Incredible Hulk’tan tanıdığımız Abomination’ın dönüşünü de yine yeni yayınlanan fragman ile görmüş oluyoruz. Kısaca gözükse de, bir büyücü ile bir yeraltı kafes dövüşünde yer alıyor gibi görünüyor. Ayrıca karakterin Wenwu arasındaki dinamiği hakkında daha iyi bir fikir veriyor.

Shan-Chi’de Simu Liu ile birlikte Tony Leung, Awkwafina, Michelle Yeoh, Jiang Nan, Meng’er Zhang, Ronny Cheng, Fala Chen ve Jiang Len gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (10 Yüzük Efsanesi), 3 Eylül 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Filmin aynı gün içerisinde Disney+’ta Premier Access seçeneği ile yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Shang-Chi için yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bu karaktere pek ısınamadım ama belki filmi güzeldir.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çok muhteşem bir şeymiş gibi durmuyor. Üzeri soslanmış kung fu filmi gibi. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

pamuk prenses rolü rachel zegler disney

Disney’in Yeni Pamuk Prenses Uyarlamasında Başrol Belli Oldu: Snow White Dönüyor

The Winchesters Dizisi: Supernatural

Supernatural’ın Öncesini Anlatacak The Winchesters Dizisi Geliyor