in

Marvel’ın Shang-Chi Filminden İlk Yorumlar Beklentiyi Yükseltiyor

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ten ilk yorumlar geldi. Ortak görüş Marvel’ın şimdiye kadarki en iyi aksiyon filmine imza attığı yönünde.

Shang-Chi Yorumları
- Reklam -
- Reklam -

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yorumları gelmeye başladı. Marvel Stüdyolarının yeni filmi Shang-Chi ve On Halka Efsanesi dünya çapında izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Dördüncü faz yapımlar arasında kendisine yer bulan yapım, ön gösterim ve galasıyla birlikte hayran kitlesini biraz daha heyecanlandırmış durumda.

Film, Marvel Stüdyoları tarafından 2019 yılında San-Diego Comic-Con’da açıklanmıştı. Daha sonra Kevin Fiege, Master of Kung Fu rolünde Simu Liu’nun oynayacağını duyurmuştu. Avengers: Endgame’den sonra Marvel, sahneye çıkardığı kahramanlarına çeşitlilik ve değişik getireceğini açıklamıştı. Dördüncü faz işleri de bu açıklamayı doğrular nitelikte. Shang-Chi Marvel Sinematik Evreninin ilk Asya temelli kahramanlarından birisi olarak karşımıza çıkacak. Dahası sadece filmin başrol oyuncusu değil aynı zamanda Michelle Yeoh ve Nora Lum gibi yan rol oyuncularının da Asya kökenli olduğunu söylemekte fayda var.

COVID-19 pandemisi süresince çekimleri bir süreliğine ertelenen film çeşitli fragmanlarla izleyicileri meraklandırmayı başarmıştı. 16 Ağustos tarihinde Los Angeles’da oyuncular, yapımcılar, gazeteciler ve ünlülerin katılımıyla yapılan ön gösterim sonrasında yorumlar gelmeye başladı. Filmin gösterime gireceği 3 Eylül tarihine kadar yasaklar devam edecek olsa da filmi izleyenler spoilersız ilk gözlemlerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

- Reklam -

Genel olarak Marvel Sinematik Evreni’nin en iyi dövüş sahnelerini içerdiği konusunda fikir birliğine varılmış gibi gözüken yorumlara gelin birlikte göz atalım:

Shang-Chi Yorumları ve İlk İncelemeler

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yorumları

Illuminerdi kurucusu Joseph Deckelmeier sosyal medya üzerinden yaptığı yorumda şunları söyledi:

3 şey.

1- Shang-Chi, Marvel Sinematik Evreni’nde gördüğüm en iyi orijinlerden birisi.

2- Shang-Chi filmindeki aksiyon sahneleri Marvel Evreni’nde gördüklerim arasında en iyilerden.

3- Simu Liu Marvel Evreninde en sevdiğim karakterlerden birisi ve ne zaman isterse bizimle birlikte karaoke yapmaya gelebilir.

ComicBook.com sunucusu, yazar ve içerik üreticisi Brandon Davis filmle ilgili şu yorumu yaptı:

Shang-Chi inanılmaz bir film. Bu filmde Marvel’ın doğru yaptığı her şeyi görebiliyorsunuz (hızı, komedisi, karakterleri) ve bütün bunlara daha önce Marvel’da görmediğimiz kadar iyi aksiyon sahneleri ekliyor.

Birçok kişi yeni favori Marvel karakterini bulmak üzere.

Beklenenden daha karanlık. Oldukça eğlenceli. Marvel 4. Faz yapımları arasında.

The Insider Entertainment ekibinden Kirsten Acuna ise Shang-Chi için şu yorumlarda bulundu

Shang-Chi muhteşem bir yapım. Film İNANILMAZ ve çok güzel bir şekilde kurgulanmış kavga sahneleriyle ve çarpıcı kadınlarla dolu. Simu Liu’nun ismini henüz duymadıysanız onu tanımaya hazırlananın. Marvel yeni bir başarıyı ellerinde tutuyor.

Televizyon yapımcısı ve yönetmen Steven Weintraub sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

Shang-chi şimdiye kadar izlediğiniz Marvel filmlerine benzemiyor. Daha fazlasını görmek istediğim bir dünyaya kapı açmış olmasına bayıldım. Simu Liu kavga sahnelerinde o kadar iyi ki, rol için mükemmel bir seçim olmuş. Ben bu gece iMax üzerinden izledim ve siz de öyle yapmalısınız. Ses ve görüntü kalitesi muhteşemdi.

POC Culture hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi.

SHANG-CHI FİLMİNİ İZLEDİM!!!

Yapım Doğu ve Batı’nın muhteşem birleşimi! Hong Kong dövüş sanatı Marvel evrenine taşınıyor ve BÜTÜN OYUNU DEĞİŞTİRİYOR!!!

- Reklam -

Duygusal, güzel ve eğlenceli!

Şimdiye kadarki tüm Marvel yapımlarından farklı. İnanılmaz!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings İnceleme

Oyuncu ve içerik üreticisi Wendy Lee Szany şu açıklamaları yaptı:

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi OLAĞANÜSTÜ. Kendinizi kaptırabilirsiniz. Her bir sahne ve aksiyon sekansı bir öncekinden daha iyiydi. Simu Liu Marvel süper kahraman rolünü tamamen kucaklamış. Görüntüler muhteşem. Müzikler harika. Bu filmi büyük ekranda izlemelisiniz.

Laura Sirikul şunları yazdı:

Shang-Chi filmini az önce izledim. Aksiyon sahneleri inanılmazdı. Keyifli bir filmdi. Eğlendim. Tony Leung çok iyi görünüyordu. Ailenin fikrini ve temasını oldukça beğendim.

Dorian Parks sosyal medya hesabı üzerinden şunları paylaştı:

Shang-Chi aksiyon, macera dolu ve yaz dönemi gişe rekortmeni filmin ihtiyacı olan her şeye sahip bir yapım. Simu değeri bilinmemiş bir çizgi roman karakterini ekrana çok iyi taşımış.

Dövüşler tamamen farklı bir seviyede ve filmde oldukça komik sahneler de bulunuyor.

Eric Goldman ise şu açıklamalarda bulundu

Shang-Chi filmini oldukça beğendim. Fragmanlarda görmediğimiz bir çok şeyi barındırıyor. Film kendine has bir havaya, diğer filmlerden ayrılan ve bildiğimi orijin hikayelerinden farklı şeyler anlatan bazı parçalara sahip. Dahası Simu Liu inanılmaz bir kahraman olmuş.

Drew Taylor ise şunları söyledi:

Shang-Chi muteşem bir başarı, beklenmedik biçimde duygusal ve ruhsal olarak karmaşık ve Marvel evreninde görebileceğiniz en iyi aksiyon sahnelerine sahip. Simu Liu yeni favori Marvel kahramanınız olacak ve bunda Jackie Chan’den Hayao Miyazaki’ye kadar etkilendiği karakterlerin büyük bir etkisi var. Muhteşem

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi oldukça iyi yorumlar almışa benziyor. Fakat her şeye rağmen bütün yorumların birleştiği orta nokta ise filmin daha önce bir Marvel yapımında görmediğimiz kadar iyi aksiyon sahnelerini barındırdığı yönünde. İlk açıklandığı günden bu yana Shang-Chi’nin dövüş sanatları üzerine kurgulanmış bir film olacağı belliydi. Ancak izleyicilerin yaptığı yorumlara göre Marvel bu beklentiyi birkaç adım daha öteye taşımış gibi gözüküyor.

Marvel evreni içerisinde oldukça önemli bir yere sahip olacağı şimdiden belli olan Shang-Chi için ilk yorumlar oldukça olumlu. 3 Eylül 2021 tarihinde yayınlanacak olan film Destin Daniel Cretton imzasını taşıyacak.

Sizin Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi hakkında düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Anthony Mackie Captain America 4

Anthony Mackie’nin Captain America 4 ile Geri Döneceği Kesinleşti

Studio Ghibli Animeleri: En İyi 10 Kadın Karakter

Studio Ghibli Filmlerindeki En Sevilen 10 Kadın Karakter