in ,

Sebastian Stan ve Julianne Moore’lu Yeni Apple TV+ Filmi “Sharper”dan İlk Fragman

Sharper fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Sebastian Stan ve Julianne Moore’un yer aldığı film, Apple TV+’ta yayınlanacak.

Sharper Fragmanı: Sebastian Stan ve Julianne Moore
- Reklam -
- Reklam -

Sharper fragmanı paylaşıldı. Sebastian Stan ve Julianne Moore’un yeni soygun ve gerilim filmi milyarderlerle dolu bir dünyada bir anne-oğul ilişkisini anlatıyor.

Sebastian Stan en çok Marvel Sinematik Evreni’ndeki Bucky Barnes / Kış Askeri rolüyle tanınıyor. Ancak özellikle son zamanlarda Hulu’nun Pam & Tommy’sindeki Tommy Lee rolüyle de büyük bir beğeni topladı. Filmin diğer başrolü Julianne Moore’un etkileyici filmografisinde Boogie Nights ve Still Alice gibi filmler yer alıyor. Aktris son olarak geçen yıl Jesse Eisenberg yönetmenliğindeki When You Finish Saving the World filminde rol aldı.

Sharper’da Sebastian Stan, bir dolandırıcı olan Max karakterine hayat veriyor. Annesinin (Julianne Moore) yakın zamanda bir milyarderle ilişkiye girdiğini öğrenen Max daha sonra bir suç ortağıyla işbirliği yaparak milyarderin oğlunu dolandırmak için büyük bir planla baştan çıkarır. Film, “izleyicileri son ana kadar tahmin yürütmeye devam ettirecek, yüksek bahisli bir hırs, açgözlülük, şehvet ve kıskançlık oyunu.” şeklinde tanımlanıyor.

- Reklam -

Sharper Fragmanı: Sebastian Stan ve Julianne Moore

Sharper’ın yönetmenliğini Andor, The Crown ve Sherlock gibi tanınmış dizilerin bölümlerini yöneten Benjamin Caron üstleniyor. The Crown’daki yapımcı kredisi Caron’a En İyi Drama Dizisi dalında Emmy kazandırdı. Filmin senaryosu Brian Gatewood ve Alessandro Tanaka tarafından yazıldı. Her iki yazar da daha önce Superstore ve Animal Practice bölümlerinde birlikte çalışmıştı. Sharper’da Stan ve Moore dışında rol alan diğer oyuncular arasında John Lithgow, Justice Smith, Briana Middleton ve Darren Goldstein gibi isimler bulunuyor.

Çıkışına bir aydan az bir süre kala Apple TV+ filmin ilk resmi fragmanını paylaştı.

Görüntüler, Stan ve Moore’un karakterleri Max ve Madeline arasındaki karmaşık anne-oğul ilişkisine odaklanıyor. Madeline, Max’in milyarder erkek arkadaşını (John Lithgow) dolandırmasını engellemeye çalışıyor. Ancak bir dolandırıcı olan Max, çok geçmeden başka bir sinsi plan kuruyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

- Reklam -

Sharper Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra filmin posteri de paylaşıldı.

Sharper poster

10 Şubat’ta belirli sinema salonlarında gösterime girecek olan film, 17 Şubat 2023 tarihinde Apple TV+ kütüphanesine eklenecek.

Sharper’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lockwood & Co. fragmanı

Netflix’in Genç Hayalet Avcılarını Merkeze Alana Yeni Dizisi “Lockwood & Co.”dan Fragman

Harika Bir Hayat - Hikmet Hükümenoğlu

Körburun’un Yazarı Hikmet Hükümenoğlu’ndan Yeni Roman: “Harika Bir Hayat”