in

Shazam! Fury of the Gods’ta Gal Gadot’lu Wonder Woman Yer Alabilir

Shazam 2 filminde Gal Gadot’lu Wonder Woman karakteri yer alacak. DC Sinematik Evreni’nin yeni macerası beklenenden daha büyük olabilir.

Shazam 2 Wonder Woman
- Reklam -
- Reklam -

Gal Gadot, Wonder Woman olarak Shazam 2: Fury of the Gods filminde oynayabilir. Ünlü aktrisin solo üçüncü filmi öncesi DC Sinematik Evreni’nin bir başka sevilen macerasında rol alacağı bildirildi.

İlk defa 2016 yılında vizyona giren Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle çıkış yapan Wonder Woman, DC Genişletilmiş Evreni’nin en popüler karakterlerinden biri haline geldi. Gal Gadot’un başrolünde yer aldığı 2017 tarihli Wonder Woman solo filmi, DCEU’nun yeni yüzü olarak statüsünü pekiştirdi ve Justice League ve Wonder Woman 1984 filmlerinde de görünmeye devam etti. Serinin üçüncü macerası için çalışmalar şu an için devam etse de, sonrasının ne olacağı henüz bilinmiyor.

DC’nin sinematik evreni bir yandan diğer maceralar için de hazırlık yapıyor. Son olarak James Gunn’ın yönetmenliğini üstlendiği The Suicide Squad ile hayranların karşısına çıkan DC, yapımları biraz daha bağımsız olarak devam ettirmek istiyor. Yine de önemli karakterlerin diğer süper kahraman filmlerinde de görünmeleri izleyicilerin beklediği bir şey. 2019’da gösterime giren Shazam! filminin sonunda yer alan Superman sahnesi, her ne kadar yüzünü göstermemiş olsa da Henry Cavill’in canlandırdığı karakterin ikinci filmde olma ihtimalini doğuruyordu.

- Reklam -

Shazam 2, Wonder Woman ile Bağlantılı Tanrılar İçerecek

Wonder Woman Shazam 2

Bu tartışmalar hâlâ devam ediyorken, şimdi ortaya çıkan bir söylenti Wonder Woman’ın da filmde bir sahnesi olacağı yönünde. The Illuminerdi’nin iddiasına göre Gal Gadot’un devam filmindeki rolünün tam olarak ne olacağına dair bir ayrıntı henüz yok. Ancak eğer söylendiği gibi sadece bir sahnede yer alacaksa, pek de büyük ve önemli bir rol olmayabilir. Yine de bu gerçekleşirse, Gadot’un Wonder Woman olarak DC Sinematik Evreni’nde beşinci rolü olacak.

Shazam! Fury of the Gods adıyla gelecek olan yapım, başrollerinde yer alacan Zachary Levi ve Asher Angel’la birlikte yeni filmde üç tanrıçayı ve Atlas’ın kızları Hespera, Kalypso ve Zegler’i canlandıracak olan Helen Mirren, Lucy Liu ve Rachel Zegler’ı da içerecek. Wonder Woman’ın kökeni, babası Zeus olduğu için DCEU’nun tanrılarına bağlı. Ayrıca Ares ile savaşma tecrübesine de sahip. Bu nedenle Shazam 2’da yer alması pek de mantıksız durmuyor.

- Reklam -

Durum ne olursa olsun, sorunun cevabını filmin vizyon tarihi olan 2 Haziran 2023’e yaklaşmadan öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.

Wonder Woman’ı yeni Shazam! filminde görmeyi ister misiniz? Gal Gadot’u karaktere yakıştırıyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Henry Cavill’i salsalar da kurtulsak. Mis gibi cast. Adam gerçekten Kriptonit’li gibi. Rezil ettiler Superman’i.

  2. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Batman ve Superman’e böyle iyi cast seçimi varken veda ettik. WB denen şirket sağolsun 🤦🏻

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    WB gerçekten de o kadar kötü yönetiyor ki DC Sinematik Evreni sürecini, bu evrenle ilgili şirket yöneticisinin ve fikir üretenlerinin … :angry: :face_with_symbols_over_mouth: Ne yaptığını ve ne yapacağını bilmeyen berduşlar sürüsü gibi …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türksat 5B Uydusu spacex

Türksat 5B Uydusu Uzayda: Türkiye’nin Yeni Haberleşme Uydusunu SpaceX’in Falcon 9 Roketi Taşıdı

The Fall of The House of Usher Dizisi Oyuncu Kadrosu

Edgar Allan Poe Uyarlaması “The Fall Of The House of Usher” Dizisinde Oyuncu Kadrosu Netleşti