in ,

Shazam!’in Devam Filmi “Fury of the Gods” için Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Shazam 2 filminin yeni fragmanı paylaşıldı. “Fury of the Gods” adıyla çıkacak DC Sinematik Evreni yapımı, ilkine oranla çok daha devasa olacak.

Shazam 2 fragmanı
- Reklam -

Shazam 2 filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. DC Sinematik Evreni’nin kalan sayılı filmlerinden olan Fury of the Gods, ilkinden çok daha büyük bir film olmayı vadediyor.

Zachary Levi’nin baş kahraman olarak oynadığı Fury of the Gods, yeni birleşme sonrası birçok değişikliğe doğru ilerleyen DC Studios’un 2023’te yayınlanacak sayılı işleri arasında yer alıyor. 2019 yılında yayımlanan maceranın devam filmi, Bily Batson ve üvey ailesinin hikâyesini devam ettiriyor. Levi bir kez daha Shazam olarak geri dönerken, Asher Angel ise onun genç versiyonunu canlandırıyor. Başlangıçta 2022 yılı içerisinde beyaz perdeye geleceği açıklanan Shazam 2 bu yıla ertelendi ve şu anda mart ayında çıkacağı biliniyor.

Shazam 2 Fury of the Gods

- Reklam -

Shazam 2 filmine ait ilk fragman, geçen yılın temmuz ayında gerçekleşen San Diego Comic-Con etkinliği kapsamında paylaşılmıştı. Şimdi neredeyse yarım yıllık aranın ardından filme ait çok daha detaylı bir bakış içeren ikinci fragmanı paylaşıldı.

Yönetmen David F. Sandberg daha önce Twitter’da hayranların bu ayın sonuna doğru yeni bir fragman beklemesi gerektiğini açıklamıştı. Görüntüler, Shazam Ailesi’ne ve yaklaşan süper kahraman maceralarına daha detaylı bir bakış sunuyor. Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak ulaşabilirsiniz.

Shazam 2: Fury of the Gods Filminden Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra devam filmi için yeni bir poster de paylaşıldı.

- Reklam -

Shazam 2: Fury of the Gods poster

Filmde Zachary Levi ve Asher Angel dışında geri dönen oyuncular arasında Freddy Freeman rolünde Jack Dylan Grazer, Süper Kahraman Freddy rolünde Adam Brody, Süper Kahraman Eugene rolünde Ross Butler, Süper Kahraman Darla rolünde Meagan Good, Süper Kahraman Pedro rolünde D.J. Cotrona, Mary Bromfield / Süper Kahraman Mary rolünde Grace Caroline Currey, Darla Dudley rolünde Faithe Herman, Eugene Choi rolünde Ian Che, Pedro Pena rolünde Jovan Armand, Rosa Vasquez rolünde Marta Milans, Victor Vasquez rolünde Cooper Andrews ve Büyücü rolünde Djimon Hounsou yer alıyor. Yeni katılan yıldız isimler arasında ise Rachel Zegler, Lucy Liu ve Helen Mirren bulunuyor.

Yeni DC Sinematik Evreni filmi, 17 Mart 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Shazam 2’nin yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Shazam ilk filmi sevmiştim. Bunu da severim. Gelsin bakalım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Susam Sokağı Yaratıcısı Lloyd Morrisett Hayatını Kaybetti

Susam Sokağı’nın Yaratıcılarından Lloyd Morrisett Hayatını Kaybetti

Aqua Teen Hunger Force 12 Sezon Onay

Adult Swim Animasyonu “Aqua Teen Hunger Force” 12. Sezon ile Geri Dönüyor